DP Tavas İlçe Başkanlığına Yeniden Hecebil Seçildi - Son Dakika
Yerel

DP Tavas İlçe Başkanlığına Yeniden Hecebil Seçildi

Demokrat Parti (DP) Tavas İlçe Başkanı Süleyman Hecebil yeniden seçildi.

27.09.2011 19:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demokrat Parti (DP) Tavas İlçe Başkanı Süleyman Hecebil yeniden seçildi.

DP Tavas İlçe Başkanlığının kongresi parti binasında gerçekleştirildi. DP İl Başkanı Uğur Kenter'in divan başkanı seçildiği kongrede konuşan ilçe başkanı Süleyman Hecebil, 2011 Haziran genel seçimlerinde ilçe, belde ve köylerde yaptıkları seçim çalışmasının karşılığını alamadıklarını ve tüm yurtta olduğu gibi Tavas'ta da istemedikleri bir seçim sonucu aldıklarını belirtti. Hecebil, imkansızlıklar içerisinde görev yapmaya çalıştıklarını, Adalet Partisi, Doğru Yol Partisi misyonunu Demokrat Parti olarak sürdüreceklerini ifade etti.

Eski DYP Denizli milletvekili Mehmet Gözlükaya, DP'nin geleceğine herkesin inanması gerektiğini ifade ederek, "Biz maalesef hata yaptık. Biz Demokrat Parti olarak, Adalet Partisi ve Doğru Yol Partisi'nin misyonu olarak ittifak yapmamamız gerekenlerle ittifak yaptık. AKP 'her şeyi biz yaptık, yolları biz yaptık' diyor. Muğla yolunu bunlar mı yaptı? Menderes'in, Özal'ın Demirel'in yaptığı yolları, hizmetleri görmüyorlar mı? Bu misyon fakirden esnaftan, çiftçiden yana. Adalet Partisi olduğu dönem çiftçinin durumu daha iyiydi. Kırgınlıkları giderelim. Mücadelemize devam edeceğiz. Kendi insanımıza destek çıkalım. Kötümser olmayalım. Safları sıklaştırıp, eski günlere tekrar döneceğiz" dedi.

Süleyman Hecebil'in tekrar aday olduğu ve rakipsiz girdiği seçimlerde 36 üye oy kullandı. 35 geçerli oyun tamamını alan Süleyman Hecebil tekrar ilçe başkanı seçildi.

Yönetim Kurulu üyelikleri Emin Kasapoğlu, Eyüp Düzgün, Hasan Sarpay, Hüseyin Osmak, Hüseyin Delilerlioğlu, İbrahim Altınpa, İbrahim Canekiz, Mesut Kelekcio, Mesut Aktaş, Mustafa Yolcuoğlu, Muhittin Taşkıran, Osman İnci, Oktay Seyis ve Ramazan Certel'den oluştu.

- DENİZLİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel DP Tavas İlçe Başkanlığına Yeniden Hecebil Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement