Düçged Niğde Şubesi Törenle Açıldı - Son Dakika
Yerel

Düçged Niğde Şubesi Törenle Açıldı

Düçged Niğde Şubesi Törenle Açıldı

Dünya Çocuk ve Gençlik Derneği Niğde şubesi yapılan etkinliklerle açılışı yapıldı.

19.05.2013 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya Çocuk ve Gençlik Derneği Niğde şubesi yapılan etkinliklerle açılışı yapıldı.

Türkiye genelinde faaliyet gösteren kurulma amacı; çocuklara, gençlere, engellilere ve yaşlıların sorunlarına projeler dahilinde çözüm üretmek olan ve erken yaşta evliliklerinde engellemeyi amaçlayan kısa adı DÜÇGED ola Dünya Çocuk ve Gençlik Derneği Niğde Şubesi büyük bir tören ve etkinlikler çerçevesinde açıldı.

DÜÇGED'in Niğde Şubesi açılış törenine Niğde Valisi Alim Barut, eşi Miyase Barut, Niğde Ak Parti Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, Niğde Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, GHSİM İl Müdürü Harun Turhan, Niğde İl Sağlık Müdürü Ali Rıza Erdoğan, Sakatlar Derneği Başkanı Songül Çalışkan, DÜÇGED Genel Başkanı Ercan Akpınar ve Genel Başkan Yardımcısı aynı zamanda Niğde Şube Başkanı Fatma Büyükakkaş katıldı.

Geniş bir katılımın sağlandığı açılış töreni ilk olarak SERA TUT İş Merkezi'de Dünya Çocuk ve Gençlik Derneği Niğde Şube binasının açılışı gerçekleşti. Dualar eşliğinde gerçekleşen açılışta Şube binasının açılışa katılan ve açılış kurdelesini kesen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Dünya Çocuk ve Gençlik Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Niğde Şube Başkanı Fatma Büyükakkaş'a Niğde'nin tarihi güzelliklerini resmeden bir tablo hediye ederek dernek binasının en güzel yerine asmalarını istedi. Dernek binasının açılışından sonra 5 Şubat Kapalı Spor salonuna geçildi. 5 Şubat Kapalı Spor Salonu'nda yapılan etkinliklerde il sırayı protokol konuşmaları aldı. İlk Konuşmayı yapan DÜÇGED Genel Başkan Yardımcısı ve Niğde Şube Başkanı Fatma Büyükakkaş,

hayırlı bir ayın, hayırlı bir gününde hizmet açmanın ve bugünü katılımcılarla paylaşmanın mutluluğu içerisinde olduğunu paylaştı.

Tören gösterilerin ardından sona erdi. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düçged Niğde Şubesi Törenle Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement