Dünya Ehl-i Beyt Vakfının Muharrem İftarı - Son Dakika
Güncel

Dünya Ehl-i Beyt Vakfının Muharrem İftarı

Dünya Ehl-i Beyt Vakfı Başkanı Fermani Altun, "Günümüzde bir IŞİD terörü yaşıyoruz, 15 Temmuz'da ülkemizi mahvedecek FETÖ terörü yaşadık.

03.10.2016 21:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya Ehl-i Beyt Vakfı Başkanı Fermani Altun, "Günümüzde bir IŞİD terörü yaşıyoruz, 15 Temmuz'da ülkemizi mahvedecek FETÖ terörü yaşadık. Biz geçmişte yaşadığımız birçok olayların temelinde bu organizasyonların çıktığının şimdi farkına vardık. Bu oyun, bu tezgah nedir? Emperyalizm ve siyonizm tüm İslam coğrafyasında mezhep savaşları yaratarak üçüncü dünya savaşını çıkaracaktı. Hazırlanan bu tuzak halkın gücüyle bozuldu." dedi.

Dünya Ehl-i Beyt Vakfınca bir otelde düzenlenen geleneksel Muharrem ayı iftarına, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Cevdet Yılmaz, Yasin Aktay, Öznur Çalık ve Fatih Şahin, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, eski bakanlar Sema Ramazanoğlu ve Hüseyin Çelik, Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan ve iş adamı Ethem Sancak'ın da aralarında bulunduğu davetliler katıldı.

Sema gösterisinin yapıldığı yemek öncesinde, Kur'an-ı Kerim ve yemek duası okundu.

Altun, yemek sonrası yaptığı konuşmada, mezhep faktörünün dinin önüne geçemeyeceğini belirterek, ilim ve irfan gelecek nesillere ne kadar iyi aktarılırsa kardeşlik ve barışın da o denli artacağını söyledi.

Türkiye'de 90 yıldan beri sistemden kaynaklanan ihmal edilmiş belli alanların olduğunu dile getiren Altun, "Günümüzde bir IŞİD terörü yaşıyoruz, 15 Temmuz'da ülkemizi mahvedecek FETÖ terörü yaşadık. Biz geçmişte yaşadığımız birçok olayların temelinde bu organizasyonların çıktığının şimdi farkına vardık. Bu oyun, bu tezgah nedir? Emperyalizm ve siyonizm tüm İslam coğrafyasında mezhep savaşları yaratarak üçüncü dünya savaşını çıkaracaktı. Hazırlanan bu tuzak halkın gücüyle bozuldu." diye konuştu.

Altun, bundan sonraki süreçte özellikle siyasetçilerin dikkatli olması gerektiğine işaret ederek, gelecek nesillerin maneviyat değerleri yüksek, dengeli ehli kamillerden oluşması gerektiğini ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dünya Ehl-i Beyt Vakfının Muharrem İftarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement