Duygun Yarsuvat: Ferhat'a Mini Copper mı Gönderdik - Son Dakika
Spor

Duygun Yarsuvat: Ferhat'a Mini Copper mı Gönderdik

Galatasaray Başkanı, Gençlerbirliği maçında yediği golle tartışma konusu olan Ferhat için "Kaleciye laf söyleyenler var. Ne yani Mini Cooper mı gönderdik?" diyerek sitem etti.

21.05.2015 13:16  Güncelleme: 13:43

23 Mayıs'ta koltuğu devredecek olan Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, genel kurul öncesi bir veda konuşması yaptı ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yarsuvat, başkanlık seçiminden, şampiyonluk yarışına kadar birçok konuya değinirken, tartışmalı Gençlerbirliği maçıyla ilgili de net ifadeler kullandı.

"ŞAMPİYON OLMADAN KONUŞMAK DOĞRU DEĞİL"

"Söz verdiğim şeyleri gerçekleştirdiğim için çok mutluyum." diye sözlerine başlayan Yarsuvat, "Atatürk sayesinde sizler varsınız, bizler varız. Şampiyon olmadan kimsenin konuşmasını doğru bulmuyorum. Ali Sami Yen'in Galatasaray'ı kurarken büyük avantajı vardı. Galatasaray'ı yabancı takımları yenmek amacıyla kurmuştu. Ali Sami Yen, diğer kulüplerin kurulmasında da öncü olmuştur. Ben başkanlık yarışına girmiş değilim." dedi.

"BENİM OYUM ÖZBEK'E"

Seçim süreciyle ilgili konuşan başkan, "GS TV, 3 başkan adayına da bütün kapılarını açmıştır. Herkese eşti mesafede kaldı. Artık başkan değilim. 2 gün sonra sıradan bir adamım. Kime oy vereceğimi neden söylemeyeyim ki? Üstelik başkan yardımcım. Benim bir tane oyum var. Ben Cumhurbaşkanı değilim, tarafsız olma zorunluluğum yok. Tüzükte de yok bu. Dursun Özbek benim başkan yardımcım ve ona oy vereceğimi söylememde bir sakınca görmüyorum." ifadelerini kullandı.

"BU TAKIMIN KURUCUSU TERİM'DİR"

Kötü bir Galatasaray devraldıklarının altını çizen Yarsuvat, "Mali tablo ile ilgili bilgileri divan kuruluna verdik. Bunun dışında kimse bizden mali konular hakkında bilgi istemedi. Obez bir Galatasaray devraldık. Radikal tedavi metodları uyguladık ve başarılı olduk. Fatih Terim bugün şampiyonluğa oynayan takımın kurucusudur. Bu takımı biz kurmadık. Terim'e özel olarak mektubu yazdım." dedi.

"FERHAT'A MİNİ COPPER MI GÖNDERDİK?"

Gençlerbirliği maçının ardından ortaya çıkan söylentilere çok sert cevap veren Yarsuvat, "Ben diğer kulüp yöneticilerinden farklıyım. O yöneticiler gibi teoriler yaratmıyorum. Açın bakın Avrupa ve dünya liglerini, hataların ardından kimsenin aklına böyle şeytani şeyler gelmez. Akıl dışı şeylere inanmak benim kitabımda yok. Anketlerden de bahsediliyor, kim yapmış bu anketi? İnsanlar kandırılmak isteniyor. Ben kendimi ve kendi oyuncularımı bilirim. Bütün maçlara bakın, kaleciler de hata yapar. Beşiktaş'ın kornerden yediği golde, kaleci şike mi yaptı diyeceksiniz. Dedikodulara kulak asmayın. Kalkıp da bizim maçtaki kaleciye Mini Cooper mı yolladık?" şeklinde konuştu.

AK SARAY ZİYARETİ

Ziyaret olayına da değinen Yarsuvat, "Saray ziyaretini ben yapmadım. Abdurrahim Albayrak'ı çok haksız yere harcadılar. Abdurrahim Albayrak'a Ankara'dan talep geldi. "Takımı al, ziyarete gel" diye. 12.30'da ziyaret yapıldı. O ziyaretten sonra devletle iyi ilişkilerimiz oldu. Ama hâlâ yollarımız yok." dedi.

AZİZ YILDIRIM KONUSU

Aziz Yıldırım hakkında söylediği sözlere bir kez daha açıklık getiren Yarsuvat, "Ben şike yapılmıştır ya da yapılmamıştır demedim. Bir dava dosyası var, ceza hukuku denen bir şey var. Benim söylediğim özel yetkili mahkemelerin kaldırılması gerektiği yönünde oldu. İnsanların akıllarında örnek iyi kalsın diye Aziz Yıldırım'ı yargılayan mahkemeler kaldırılsın dedim. Şike davası bana ait olan bir dava değil, o davanın da içerisine girmedim." şeklinde konuştu.

"FENERBAHÇE'YE BAŞKAN ADAYLIĞIMI KOYARSAM"

Fenerbahçe ile aralarındaki gerginliği bitirmek için çok çabaladığını söyleyen Yarsuvat, "Vaktim çok azdı. Fenerbahçe ile ilişkilerde başarısız oldum diyemem. En azından tohumlarını ektim. Öyle fanatik yöneticiler var ki.. Bir kısmı sarı-laciverti görünce, diğer kısmı da sarı-kırmızıyı görünce çıldırıyorlar. Fenerbahçeliler beni nasıl görüyorlar bilemiyorum. Fenerbahçe'ye başkan adaylığımı koyarsam bunu anlayabilirim. Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarının renk düşmanlığını bırakmaları lazım." dedi.

"4 YEMEYE DEVAM EDERDİK"

Göreve geldiği dönemden bahseden başkan sözlerini şöyle sürdürdü; "Biz yönetime geldiğimizde Başakşehir maçı vardı 4 yediğimiz.... Abdurrahim Albayrak'ı maça gönderdim. Ağlayarak geri döndü. Sonrasındaki bir takım yemeğinde bir yalnız adam gördüm (Cesare Prandelli) O zaman 'bu iş bitmiş' dedim. Eğer o gün yola devam etseydik takım 4 yemeye devam ederdi."

Duygun Yarsuvat: Ferhat\'a Mini Copper mı Gönderdik
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Duygun Yarsuvat: Ferhat'a Mini Copper mı Gönderdik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (40)

  • Ali ÇEKOSLAVAKYALILAŞTIRAMADIKLARIMIZDANMISINIZ: Bana daha çok MERCEDES göndermişiniz gibi geliyor. ŞİKESARAY Başkanı MORUK.. 11 7 Yanıtla
  • garipkuş: kaleci elini çemısmıs zaten kalecı yatana kadar top icerdeydi , adam terse gıderken yakalandı atlamasa bıle bı sey dıyemessınız bknz:gs-fb macında selcugun serbest vurusnda volkan kıpırdadımı ? o da sıke o zaman ? ısınıze gelmeyınce camur atmayın , 5 dk uzatmanın 6. dakkasında gol atan hangi takım ? 2 haftada 1 penaltı calınan ? taca cıkan topdan gol atan? sonuc olarak Şampiyon CİMBOM Yazdıracağız. 7 11 Yanıtla
  • murat: avrupa basını bile bu macla dalga gectı 15 2 Yanıtla
  • tek yol MHP: Bizi bilen bilir bilmeyen kendi gibi bilir Mevlana ne güzel söylemiş şikeci fbjkye gelsin 7 10 Yanıtla
  • Mustafa: Göndermediysen senin ayıbın başkan Kaleci haketti yani. 12 3 Yanıtla
  • hakan: Bjk da hakem hatalarından maçlar kazandı şikemi yaptı 8 4 Yanıtla
  • ali veli: Mini copper gerek yok sizin Ilhan cavcaviniz var copper ne gerek 6 5 Yanıtla
  • rrr: temiz futbol istiyoruz.kim hak ederse o şampiyon olsun.bıktık bu ülkenin şaibelerinden.dürüst ve yalansız olun 9 2 Yanıtla
  • RIDO: AVRUPADA BİLE BU GOLDE BİR ŞAİBE OLABİLECEĞİ KONUŞULUYORMUŞ. ŞİKE FUTBOLUN DOĞASINDA VAR AKSİNİ SÖYLEYEN YALAN SÖYLER. 10 1 Yanıtla
  • Vega: Arkadaslar 7 sene 2. ligde prf. kalecilik yaptim. Bu gol pozisyonunu tv de defalarca demiyorum ilk izledigimde süphelendim. Belkide ben yaniliyorum. Vebali kendilerine. Not: Bu arada bursaspor taraftariyim. 6 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement