Şarkıcı Ebru Polat'tan bikinili havuz pozu - Son Dakika
Magazin

Şarkıcı Ebru Polat'tan bikinili havuz pozu

Güzel şarkıcı Ebru Polat, sosyal medya hesabından yayımladığı bikinili fotoğrafıyla takipçilerinden tam not aldı. Polat fotoğrafına, "Evde seni böyle bekleyen bir aşkın var mesela." notunu ekledi.

15.08.2019 20:12  Güncelleme: 20:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güzel şarkıcı Ebru Polat sosyal medya hesabından yayımladığı cesur fotoğraf ile takipçilerini kendine hayran bıraktı. Polat'ın fotoğrafı kısa süre içerisinde çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

"SENİ SUDAN ÇIKARIRDIM"

Ebru Polat Instagram hesabından yayımladığı fotoğrafa, "Evde seni böyle bekleyen bir aşkın var mesela, ve sen yüzme bilmiyorsun, napardın." notunu ekledi. Polat'ın sorusuna birçok sosyal medya kullanıcısı cevap verdi. Polat'ın bir takipçisi paylaşıma, "Gerekirse boğulurdum ama yinede yanına gelmeye çalışırdım." ifadelerini kullandı. Başka bir takipçisi ise, "Seni sudan çıkarırdım." yorumunu yaptı.

Şarkıcı Ebru Polat'tan bikinili havuz pozu

EBRU POLAT KİMDİR?

Ebru Polat, 30 Haziran 1983 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Genç yaşlarda bale eğitimi aldı. Müzikle ilkokul korosunda tanışan Ebru Polat, eğitim hayatını müzikten farklı bir alana çevirerek hukuk okumaya karar verdi. 2005 tarihinde Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde eğitimini başarıyla tamamladı. Bir süre avukat olarak görev yaptı.

Şarkıcı Ebru Polat'tan bikinili havuz pozu

İlk albümü 2007 çıkışlı Çetin Ceviz'dir. Avukatlığı bırakıp kariyerini müzik üzerine kurmaya karar verdikten sonra Londra'ya giden Polat, bu şehirde bulunan sanat akademisi Royal Akademi'de müzik eğitimi aldı. Türkiye'ye döndükten sonra 2008 yılında ikinci EP albümü olan "Çok Geç"'i piyasaya sürdü. Albümün ismiyle aynı olan "Çok Geç" şarkısının sözü ve müziği Sezen Aksu'ya ait. Bu şarkı dışında Sezen Aksu'nun "Seni Yerler" şarkısını da tekrar yorumladı. 2009 yılında "Kalp Ayazı" albümünü yayımladı. Albümün içerisinde Serdar Ortaç, Fettah Can, Murat Güneş, Sezen Aksu'nun şarkıları yer aldı. Ayrıca albümde Polat'ın sözü ve müziği kendine ait olan "Delikanlı Kız" şarkısı da yer aldı.

Şarkıcı Ebru Polat'tan bikinili havuz pozu

2011'de "Dinle 2011" albümünü yayımladı. Albümde Sezen Aksu'nun "Haydi Git" şarkısına yorumladı. Ayrıca albümde "Mutlu Ol Yeter" ve "Artık Sevmeyeceğim" şarkılarının cover'larına yer verdi. Sonrasında aynı yıl içerisinde "Olanlar Oldu" single'ını sundu. 2012'de "Kaçın Kurasıyım" EP'sini yayımladı. Sözlerini Aysel Gürel'in müziğini Mehmet Erbil Savaş'ın yaptığı "Hani Dünya Tatlısı" şarkısını tekrar yorumladı. 2013 yılında ise "Günaha Davet" ve "Hediyem Olsun" single'larını piyasaya sürdü. 2015'te ise "Çilli Bom" şarkısını tekrar yorumlayan Ebru Polat, 7 Nisan'da 9 şarkının yer aldığı "9 Hit" albümünü yayımladı. Albümde Serdar Ortaç, Altan Çetin, Onur, Alper Narman, Murat Güneş, Gökhan Tümkaya, Hüseyin Cebişci ve Efe Demiryoğuran gibi isimlerin şarkıları yer aldı.

Şarkıcı Ebru Polat'tan bikinili havuz pozu
Şarkıcı Ebru Polat\'tan bikinili havuz pozu

Son Dakika Magazin Şarkıcı Ebru Polat'tan bikinili havuz pozu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • Reco baba: ben guvenli guvensiz bölge anlamam ne zaman bu suriyelileri göndereceksiniz 20 0 Yanıtla
  • Hayrettin : Bu bayansa benim evdeki ne bilmiyorum. Köyden eşek aldık kız diye 2 15 Yanıtla
    Diss to hayrettin: Sana orjinal eşek bile fazla davar 15 0 mallar dünyasındayız: demekki sende öküzsünkiii eşşekle olmuş ancak ,hayvan hayvanla insan insanla cücük kafalı 11 0 Feryal: Ayıp, eşinden böylemi bahseder bi insan 4 0
  • Sevsin: Suriyeliler sevsin seni sen böyle laflarla doymaya layiksin 7 9 Yanıtla
  • Acikca: Acikca bana küfür edin sizi mahkemeyeveriyim demis 10 2 Yanıtla
  • Hako: Birde makyajsız görün. İyyyk 4 7 Yanıtla
  • Cahide sever: Kız diye eşek aldım diyen beyfendi bence sen sen essegiin hasisin acaba karina estetik bakım para lüks araba ev yaşam sunabiliyomusun işte ebruda senin gibilerine eşek gözüyle bakıyo siz erkekler silikon dudaklara bi kalçaya bakınca saftinizmi kayiyo biraz adam olun kendinize önce dusunun evdeki eşlerinizin değerini kıymetini bilin birgün evden yok olsalar hayatınız alt üst oluyo be cahil esekler 9 0 Yanıtla
  • Merrak : Ne istediğini açıkça göstermiş ! 8 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement