Edirne Şehit'ini Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Genel

Edirne Şehit'ini Son Yolculuğuna Uğurlandı

Edirne şehit'ini son yolculuğuna uğurlandıEDİRNE - Hakkari'de Tekeli Üs bölgesine Kuzey Irak tarafından doçka ve katyuşa ile düzenlenen saldırı sonucu şehit olan sözleşmeli Er Sercan Fidan'ın cenazesi, Edirne'nin Meriç ilçesine bağlı Küplü Beldesi'nde düzenlene cenaze töreni ile toprağa verildi.

24.09.2017 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne şehit'ini son yolculuğuna uğurlandı

EDİRNE - Hakkari'de Tekeli Üs bölgesine Kuzey Irak tarafından doçka ve katyuşa ile düzenlenen saldırı sonucu şehit olan sözleşmeli Er Sercan Fidan'ın cenazesi, Edirne'nin Meriç ilçesine bağlı Küplü Beldesi'nde düzenlene cenaze töreni ile toprağa verildi.

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nin Tekeli Köyü'nde bulunan 2 bin 867 rakımlı üs bölgesine PKK'lı teröristler Kuzey Irak tarafından havan, roket ve doçkalı düzenlediği saldırıda sözleşmeli er Sercan Fidan ile 1 sivil işçi şehit oldu, 2 askeri personel yaralandı. Yaşanan hain saldırıda şehit düşen 25 Yaşındaki sözleşmeli er Sercan Fidan, Meriç'e bağlı Küplü Beldesi'nde düzenlenen ve binlerce kişinin katıldığı cenaze töreni ile toprağa verildi. Belde meydanında düzenlenen törende, şehidin Babası Refik ve annesi Zeynep Fidan ayakta durmakta zorluk çekti.

Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra omuzlara alınan şehidin cenazesi, belde mezarlığında toprağa verildi. Şehidin Annesi Zeynep Fidan'ı ise askeri personel sakinleştirdi. Binlerce kişinin katıldığı cenaze töreninde şehit Sercan Fidan'ın cenazesi, tekbirler ve sloganlarla mezarlığa götürüldü.

Şehit sözleşmeli Er Sercan Fidan'ın evlilik hazırlıkları yaptığı ve bir süre önce de babaannesinin vefat ettiği bildirildi.

Edirne Şehit\'ini Son Yolculuğuna Uğurlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Edirne Şehit'ini Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika


Advertisement