Eğitim Bir-Sen Düzce Şubesi - Son Dakika
Yerel

Eğitim Bir-Sen Düzce Şubesi

Eğitim Bir-Sen Düzce Şubesi

Memur-Sen Düzce İl Temsilcisi Orhan Kılıç, son dönemde eğitim denetçileri diye adlandırılan Milli Eğitim Müfettişleri ile ilgili açıklama yaptı.

16.05.2013 10:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur-Sen Düzce İl Temsilcisi Orhan Kılıç, son dönemde eğitim denetçileri diye adlandırılan Milli Eğitim Müfettişleri ile ilgili açıklama yaptı. Kılıç, "1960 model, zulümcü müfettiş istemiyoruz. Müfettişler mobing yapıyorlar ve siyasi davranıyorlar" dedi.

Memur-Sen Düzce İl Temsilcisi Orhan Kılıç ve Eğitim-Bir-Sen Düzce Şubesi üyeleri Anıtpark Meydanı'nda bir basın açıklaması yaparak eğitim denetçilerini eleştirdiler. Kılıç, 1960 model müfettiş istemediklerini ifade ederek, "Bu gün buraya çok uzun bir süredir devam eden ama bir türlü sonuç alınamayan eğitim denetçileri, yani eski ismiyle milli eğitim müfettişleri zulmünü paylaşmak için geldik.

Bu zulüm sonuçları itibari ile Düzce'nin eğitim kalitesini düşüren, LYS ve YGS sıralamalarında liste sonlarında olmamızın en büyük etkenlerinden birisi durumuna gelmiştir. İl Milli Eğitim denetçilerinin, eski adıyla müfettişlerin Düzce'de yaptıkları işlere baktığımızda adeta Gestapo Çavuşlarını görmekteyiz. Bu zevat okullarımızdaki eğitimi baltalamışlar ve baltalamaya da devam etmektedirler" dedi.

Kılıç, "Artık sabır taşı çatlamıştır. Bundan sonra olacakların sorumlusu Gestapo Çavuşluğu yapan Eğitim Denetmenleridir. Eğitim-Bir-Sen olarak İl Milli Eğitim Müdürü'ne çağrıda bulunuyor Eğitim Denetmelerine acilen çeki düzen vermesini bekliyoruz" şeklinde konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim Bir-Sen Düzce Şubesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement