Ekaf, Başkan Tartan'ı Horon Oynamaya Davet Etti - Son Dakika
Yerel

Ekaf, Başkan Tartan'ı Horon Oynamaya Davet Etti

Ekaf, Başkan Tartan\'ı Horon Oynamaya Davet Etti

Ege Karadeniz Dernekleri Federasyonu (EKAF) Başkanı Aydın Özyar beraberindeki heyetle birlikte Konak Belediye Başkanı Dr.

01.11.2013 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ege Karadeniz Dernekleri Federasyonu (EKAF) Başkanı Aydın Özyar beraberindeki heyetle birlikte Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan'a nezaket ziyaretinde bulundu.

EKAF Başkanı Aydın Özyar, Başkan Vekili Dursun Ali Özkan, Başkan Yardımcısı Erol Özcan ve Denetim Kurulu Başkanı Metin Öney ile birlikte Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan'ı makamında ziyaret ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Özyar, 2 Kasım'da Gündoğdu Meydanı'ndan yapılacak olan 'Horon'a Davet' etkinliğinde horon tepmek için tüm İzmirlilerin katılımını beklediklerini söyledi.

Başkan Tartan'ın herkesi kucaklayan, birleştirici, barışçıl tavrını takdir ettiklerini belirten EKAF Başkanı Aydın Özyar, "Kente katkılarını, duruşunu yakından izliyoruz. Kendisini çabalarından dolayı kutluyoruz. Federasyon olarak her zaman yanımızda olduğu için de teşekkür ediyoruz. Biz de desteklerimizi esirgemeyeceğiz" diye konuştu.

Tartan, Türkiye'nin dört bir yanından İzmir'e gelen vatandaşların geleneklerini yaşatmalarında, birlik ve beraberliklerini sürdürmelerinde derneklerin büyük katkıları olduğunu söyledi. Tartan, "İzmir'deki tüm derneklere olanaklarım doğrultusunda destek olmaya gayret ediyorum. Gelenekler, örf ve adetler dernekler vasıtasıyla gündemde tutuluyor. Gelecek kuşaklara aktarılıyor, o nedenle derneklerin önemini bilmeliyiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ekaf, Başkan Tartan'ı Horon Oynamaya Davet Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement