Elazığ Belediye Başkanı Yanılmaz, görevine başladı - - Son Dakika
Güncel

Elazığ Belediye Başkanı Yanılmaz, görevine başladı -

AK Parti'den Elazığ Belediye Başkanı seçilen Mücahit Yanılmaz, görevi Süleyman Selmanoğlu'ndan devraldı.

03.04.2014 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'den Elazığ Belediye Başkanı seçilen Mücahit Yanılmaz, görevi Süleyman Selmanoğlu'ndan devraldı.

Selmanoğlu, Yanılmaz ve beraberindekileri makam odasında karşılayarak bir süre sohbet etti.

Yanlımaz, burada yaptığı konuşmada, adaylığının açıklandığı İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde bütün ülkeye örnek olacak bir değişim yaşadıklarını kaydetti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında aslında bir devir teslim töreni yaptıklarını belirten Yanılmaz, "Yaklaşık 9 aydır vermiş olduğumuz bir demokrasi mücadelesinin sonuna geldik. Bu bir bayrak yarışıydı. Bugün sayın başkanımdan bu bayrağı devralmanın heyecanı içindeyim" diye konuştu.

Selmanoğlu'na 10 yıllık süreçte yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür eden Yanılmaz, birlik ve beraberliklerinin devam edeceğini dile getirdi.

Elazığ'a hizmet etmenin gurur ve şeref olduğunu vurgulayan Yanılmaz, şunları söyledi:

"Bu şerefi bugün omuzlarımızda taşıyorsak bu benim için çok anlamlıdır. Önümüzdeki süreç de kentte büyük hizmetler yapacağımız bir süreç olacaktır. Hiçbir zaman Elazığ Belediyesi'ni siyasi bir belediye olarak idare etmeyeceğimizi ben buradan duyurmak istiyorum. Elazığ Belediyesi'nde önümüzdeki süreçte bir şantiye belediyeciliği, bir hizmet belediyeciliği öne çıkacak inşallah."

Selmanoğlu ise değerli bir kardeşine belediyeyi devretmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirerek, şunları ifade etti:

"Ben inanıyorum ki değerli arkadaşım, kardeşim belediyeyi bizden daha ileriye götürecek, bu bayrağı daha güzel taşıyacak. Elazığ'a daha güzel hizmetler yapılacağına sonsuz inanıyorum. Bu inancımla değerli kardeşime, arkadaşıma başarılar diliyorum. Her zaman yanında olacağımızı bir kere daha ifade etmek istiyorum."

Belediye başkanlığı görevi içerisinde bilmeden, istemeden kırdığı insanların olabileceğini ancak isteyerek kimseye karşı kötü olmadığını vurgulayan Selmanoğlu, herkesten helallik istedi.

?Konuşmaların ardından Selmanoğlu, görevini Yanılmaz'a devretti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Elazığ Belediye Başkanı Yanılmaz, görevine başladı - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement