Elazığ'da Futbolda Irksal Eşitlik Uygulamaları Paneli - Son Dakika
Yerel

Elazığ'da Futbolda Irksal Eşitlik Uygulamaları Paneli

Elazığ\'da Futbolda Irksal Eşitlik Uygulamaları Paneli

Elazığ’da, Elazığspor, Spor Bilimleri Fakültesi ve Fırat Televizyonu işbirliğiyle ’Futbolda ırksal eşitlik uygulamaları ve fair play’ adlı panel düzenlendi.

11.03.2015 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'da, Elazığspor, Spor Bilimleri Fakültesi ve Fırat Televizyonu işbirliğiyle 'Futbolda ırksal eşitlik uygulamaları ve fair play' adlı panel düzenlendi.

Elazığ'da 'Futbolda ırksal eşitlik uygulamaları ve fair play' panel düzenlendi. Fırat Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen panele Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Sedat Acar'ın yanı sıra kulüp yöneticileri ve teknik heyet ile üniversite öğrencileri katıldı. Panel öncesi geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuri Orhan anısına saygı duruşu yapıldı. Dünya futbolunda ırkçılığın yapıldığı maçlarla ilgili slayt gösteriyle başlayan panelde konuşmacılar, ırkçılığın spora verdiği zararı anlattı. Panele, Yrd. Doç. Dr. Mikail Tel, Elazığspor Yardımcı Antrenörü Önder Engin, hakem Ahmet Turan Timuroğlu ve Av. Burhan Şener konuşmacı olarak katıldı.

Panelin son bölümünde öğrencilerin futbolda ırkçılığın sebepleri ve sonuçlarıyla ilgili soruları cevaplandırıldı. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elazığ'da Futbolda Irksal Eşitlik Uygulamaları Paneli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement