Elazığ İçişleri Bakanı Soylu Elazığ'da - Son Dakika
Güncel

Elazığ İçişleri Bakanı Soylu Elazığ'da

İçişleri Bakanı Soylu Elazığ'daErkan BAYELAZIĞ,(DHA ) - ELAZIĞ'a sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne kazandırılan İnsansız Hava Aracı (İHA) ve Silahlı İnsansız Hava Araçlarını (SİHA) inceledi.

14.07.2018 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanı Soylu Elazığ'da

Erkan BAYELAZIĞ, (DHA ) - ELAZIĞ'a sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne kazandırılan İnsansız Hava Aracı (İHA) ve Silahlı İnsansız Hava Araçlarını (SİHA) inceledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugün sabah saatlerinde Elazığ'a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. İl protokolü tarafından karşılanan Soylu, Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesine kazandırılan ve Elazığ'da konuşlandırılan İnsansız Hava Aracı (İHA) ve Silahlı İnsansız Hava Araçlarını (SİHA) inceledi. SİHA'nın mühimmatına imzasını atan Süleyman Soylu, daha sonra komuta merkezlerini gezdi. Elazığ'daki Jandarma Taktik İHA Komutanlığını da gezen Soylu, yetkililerden bilgi aldı. Ziyarette Bakan Soylu'ya Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Vali Çetin Oktay Kaldırım, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 8'inci Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş, Tunceli Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Vedat Çolak, Elazığ Jandarma Komutanı Albay Necip Çarıkcıoğlu, İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar ve diğer protokol üyeleri eşlik etti.

Elazığ İçişleri Bakanı Soylu Elazığ\'da
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ İçişleri Bakanı Soylu Elazığ'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement