"Sana Elbise Alacağım" Deyip Engelli Kız Çocuğuna Cinsel İstismarda Bulunan Sapık Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

"Sana Elbise Alacağım" Deyip Engelli Kız Çocuğuna Cinsel İstismarda Bulunan Sapık Yakalandı

Şanlıurfa'da zihinsel engelli 12 yaşındaki kız çocuğunu duvar dibinde sıkıştırıp cinsel istismarda bulunan 47 yaşındaki sapık yakalandı. Sapık ifadesinde, "Sana elbise alacağım" diyerek kandırdığı kız çocuğunu götürdüğü ıssız sokakta istismar ettiğini söyledi.

13.10.2018 14:22  Güncelleme: 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde, zihinsel engelli 12 yaşındaki kız çocuğuna sokakta cinsel istismarda bulunan E.K. (47), polis tarafından yakalandı. Sağlık kontrolüne götürülen E.K.'ye hastane girişinde vatandaşlar linç girişiminde bulundu. Şüpheli, emniyetteki ilk ifadesinde kız çocuğunu, "Sana elbise alacağım" diyerek kandırıp, götürdüğü ıssız sokakta istismarda bulunduğunu söyledi.

ENGELLİ KIZ ÇOCUĞUNA CİNSEL İSTİSMARDA BULUNDU

Olay, Eyyübiye ilçesine bağlı Camikebir Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre E.K., sokakta gördüğü engelli kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu. Olay, çevredeki güvenlik kamerasına yansıdı. Harekete geçen polis, şüphelinin E.K. olduğu belirlendi.

SAKLANDIĞI EVDE GÖZALTINA ALINDI

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, dün gece düzenlediği operasyonla E.K.'yi Mance Mahallesi'nde saklandığı evde gözaltına aldı.

VATANDAŞ LİNÇ ETMEK İSTEDİ

Şüpheli, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Burada E.K.'yi görüp, haberlerden tanıyan vatandaşlar şüpheliye linç girişiminde bulundu.

"SANA ELBİSE ALACAĞIM" DEYİP KANDIRDIĞINI SÖYLEDİ

Polisler tarafından kalabalığın arasından çıkarılan E.K., hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra işlemleri için emniyete götürüldü. Şüpheli, emniyetteki ilk ifadesinde kız çocuğunu, "Sana elbise alacağım" diyerek kandırıp, götürdüğü ıssız sokakta istismarda bulunduğunu söyledi. Soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

"Sana Elbise Alacağım" Deyip Engelli Kız Çocuğuna Cinsel İstismarda Bulunan Sapık Yakalandı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa 'Sana Elbise Alacağım' Deyip Engelli Kız Çocuğuna Cinsel İstismarda Bulunan Sapık Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (29)

  • Seda : İnsanların abartılı davranışları 1 28 Yanıtla
  • Qqqqqqqqq: Yeter artık bu sapıklıklara son verin . Sapıklara idam 24 1 Yanıtla
  • murat özdemir: idamm ötesi yok 18 0 Yanıtla
  • adalet sokakta...: abartılı davranıs mı ? farkındamısın sende bı bayansın senınde colugun cocuk var veya olucak ve sen bu duruma abartılı davranıs dıyebılıyomusun pessss gercekten zıhınsel engellı el kadar bı kızla adam cınsel olarak bıseyler yapıyo veya yeltenıyo ve sen bunu abartılı bulmuyosunda o adama yapılanımı abartılı buluyosun yanı yazık gercekten bu zıhınıyetıne acıdım gercekten abartılı olan senın bunu buraya utanmadan yazabılmen gercekten cok yazık. 15 1 Yanıtla
  • hdpli: zorlama göremedim ben 0 16 Yanıtla Mhp li: Engelli lan o edep yoksunu. Gafa başka yerde olunca zihinsel engelli çocuğun savunmasız olduğunu hatırlayamadın tabi dingil. 4 0 Ğğğğğğğğğ: Sapık 3 0 Merve: Engelli olmasada o çocuk cinselliği anlicak yaşta değil 0 0 Ateist genç : Öyle gözükmüyor ama o engelli birde o şekilde düşün 0 0
  • Andromeda: Urfa, elektrik hirsizlari, yaslilarin dolandiricilarindan sonra, birde gucsüzlere istismarci urfa oldu.kendilerine sorarsaniz, hepsi dindar, ahlakli. 12 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement