Engellileri Konu Alan Filmin Geliri Engellilere Harcanacak - Son Dakika
Yerel

Engellileri Konu Alan Filmin Geliri Engellilere Harcanacak

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncularından Alper Şentürk'ün hayatını konu alan ve çekimleri devam eden "91.1" adlı filmin gelirlerinin büyük bir kısmının engellilere harcanacağı bildirildi.

10.07.2015 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncularından Alper Şentürk'ün hayatını konu alan ve çekimleri devam eden "91.1" adlı filmin gelirlerinin büyük bir kısmının engellilere harcanacağı bildirildi.

Adnan Menderes Mahallesi'ndeki film setinde çalışmalarını sürdüren yapım sorumlusu Rıdvan Akgül, AA muhabirine açıklama yaptığı açıklamada, filmin Eylül ayında yarışmalara katılacağını ve Nisan 2016'da da vizyona gireceğini belirtti.

Filmde Şentürk'ün dışında iki hayat hikayesinin de bulunduğunu bildiren Akgül, şunları kaydetti:

"Balıkesir'de geçen yıl 3 hafta çekim yaptık. Bu yıl da yaz sezonunda 2 haftalık bir çekim yapıyoruz. Bütün hikaye Balıkesir'de geçiyor ancak biz  2 gün de İstanbul'da çekimler yaptık. Çekimlerin bitmesine 2 hafta kaldı. Filmin en önemli kaza sahnesini de burada çektik. Filmi 25 kişilik bir ekiple çekiyoruz. Filmin gelirinin büyük bir kısmını Omurilik Felçlileri Derneği aracılığı ile engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye alarak bağışlayacağız. Mümkünse bunlar akülü olacak."

Akgül, filmin kısa bir sahnesinde Şentürk'ün de rol alarak filme katkıda bulunduğunu belirtti.

Filmin oyuncu kadrosunda Derya Alabora, Osman Sonat, Mustafa Uzunyılmaz, Hakan Kutaş, Ali Balkın, Hakan Bilgin, Sermet Yeşil, Serkan Şener, Uğur Karabulut, Ali Akdal, Cihat Süvarioğlu ve Mert Aydın rol alıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Engellileri Konu Alan Filmin Geliri Engellilere Harcanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement