Evi Yanan Ailelere Yardım - Son Dakika
Yerel

Evi Yanan Ailelere Yardım

Mersin'de evi yanan üç aileye Kimse Yok mu Derneği yardım eli uzattı.

12.01.2012 16:00

Mersin'de evi yanan üç aileye Kimse Yok mu Derneği yardım eli uzattı.

Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre, 5 çocuk sahibi Şehmus Bilgiç Van'da yaşanan depremden sonra Mersin'e gelerek gece bekçiliği yapmaya başladı. Bilgiç ailesinin Mersin'de de evinde yangın çıkması nedeniyle yeniden sıkıntı yaşayan ailenin eşyaları, yangın sonrasında kullanılamaz hale geldi. Olayı öğrenen Kimse Yok mu Derneği gönüllüleri, aileye çek yat, yemek masası ve sandalye, halı ve gıdanın yanı sıra giyim yardımında bulundu.

Evi yanan Ahmet Bozdağ'ın ise 3 çocuğuyla oturduğu evde, elektrik kontağından çıktığı sanılan yangında eşyaları kullanılamaz hale geldi. Derneğe başvuruda bulunan Bozdağ ailesine de Kimse Yok mu derneği gönüllüleri ailenin ihtiyacı olan çek yat, baza, yatak, halı, ısıtıcı, gıda ve giyim eşyası yardımında bulundu.

Geçimsizlik nedeniyle eşinden ayrılma noktasına gelen ve ablasının evinin çatı katındaki tek odalı yerde yaşama tutunmaya çalışan bir çocuk annesi Merdiye Tomak ise misafir kaldığı evde yangın felaketini yaşadı. Ev eşyaları tamamıyla çıkan yangında yanan Tomak ailesine de yardım eli uzatan Kimse Yok mu Derneği gönüllüleri, aileye çek yat, baza, yatak, giyim eşyası ve gıda yardımında bulundu.

- MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Evi Yanan Ailelere Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement