"Evim Sensin" Filminin Özel Gösterimi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

"Evim Sensin" Filminin Özel Gösterimi Yapıldı

Gaziantep'te, "Evim Sensin" filminin özel gösterimi yapıldı.

26.11.2012 20:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te, "Evim Sensin" filminin özel gösterimi yapıldı.

Özcan Deniz'in yönetmenliğini ve başrolünü üstlendiği filmin gösterimi bir alışveriş merkezindeki sinema salonunda gerçekleştirildi.

Özel gösterime katılan ve hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Özcan Deniz, filmi izlemeye gelenlere, "Hoşgeldiniz" konuşması yaptı.

Filmi izlemeye gelen en fazla erkek seyirciyi Gaziantep'te gördüğünü esprili bir dille ifade eden Deniz, haftalık seyirci verileri en yüksek illerden biri olduğu için kente geldiğini söyledi.

Filme gösterilen ilgiden memnun kaldığını belirten Deniz, "Film, 2 Kasım'da vizyona girdi. (Evim Sensin) Hollywood'un önemli filmleriyle yarışıyor. İlgi çok iyi. İddialı filmler de girdi vizyona. Hepsinin içinde capcanlı duruyor film. Hala ilk haftaki gişe sayısını koruyor. Filmin yolu daha da açık. Zirvesini yaptı ama hızı henüz azalmış değil. Vizyonda iki ay daha kalır" dedi.

Deniz, 20 yıldır sinema sektöründe yer aldığını ve sinemanın her zaman hayatında olduğunu dile getirerek, "Evim Sensin"in yönettiği ikinci film olduğunu belirtti.

Sinemaya hikaye yazarlığıyla başladığını, "Aşkın Dağlarda Gezer",

"Neredesin Firuze" ve "Haziran Gecesi" filmlerinin hikayelerinin kendisine ait olduğunu aktaran Deniz, daha sonra senaryo yazmaya başladığını kaydetti.

Özcan Deniz, filmin adının da içindeki hikayeden çıktığını, "Seni seviyorum" anlamına gelen bir kelime düşündüğünü ifade ederek, "Bu isim hoşuma gitti. Çünkü insanlar kendilerini sevdiklerinin yanına ait hissederler. Eğer yaşadığınız yerde sevdikleriniz yoksa çok fazla oraya ait hissetmezseniz kendinizi. Eviniz, sevdiğinizin olduğu yerdir. Filmin adı için buradan yola çıktık" diye konuştu.

Muhabir: Kaan Bozdoğan/ Sevil Çelik

Yayıncı: Murat Taydaş - GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Evim Sensin' Filminin Özel Gösterimi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement