Evini Telefon ve Televizyondan Arındıran Demet Evgar Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Evini Telefon ve Televizyondan Arındıran Demet Evgar Kimdir?

Evini Telefon ve Televizyondan Arındıran Demet Evgar Kimdir?

''Avlu'' dizisiyle izleyicinin karşısına çıkan Demet Evgar, 3 aydır telefon kullanmadığını açıkladı. Evinde telefon ve televizyon bulundurmayan Demet Evgar kimdir?

21.09.2018 11:21

Uzun yıllardır evinde televizyon bulundurmadığını söyleyen , son 3 aydır da telefon kullanmadığını ve bu şekilde çok mutlu olduğunu belirtti. İnternet dizileri için ise desteklediğini ifade etti.

DEMET EVGAR KİMDİR?

Güzle oyuncu , 19 Mayıs 1980 yılında Manisa'da dünyaya geldi. Aslen Arnavut kökenli Evgar, oyunculuğa 17 yaşında başladı. İlk olarak, Manisa'da bulunan Afsem Tiyatrosunda Ray Cooney'nin ''Kaç Baba Kaç'' oyununda yer aldı. Oyunculuktaki başarısını fark eden ve sahnenin büyüsüne kapılan İstanbul Üniversitesi'ni kazanarak Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nde eğitim gördü.

Evini Telefon ve Televizyondan Arındıran <a class='keyword-sd' href='/demet-evgar/' title='Demet Evgar'>Demet Evgar</a> Kimdir?

YILIN KADIN OYUNCUSU SEÇİLDİ

üniversite yıllarında arkadaşları ile birlikte kurduğu ''Tiyatro Kılçık'' adlı amatör tiyatroda yazarlık ve oyunculuk yaptı ve ardından Kenter Tiyatrosu'nun oyuncu kadrosuna dahil oldu. Kenter Tiyatrosu'nda ''Aşk Çemberi'' adlı oyunda, "Tiyatro Kılçık"taki "Takanlar ve Takılanlar" ile "Ayşegül Hindistan'da" adlı oyunlarda rol aldı. 2009 senesinde Kent Oyuncuları tiyatrosundaki ''Cimri'' oyununda Elise karakterini canlandırdı. Bu rol ile 2010 8. Tiyatro Ödülleri ödül töreninde ''Yılın Kadın Oyuncusu'' ödülüne layık görüldü.

Evini Telefon ve Televizyondan Arındıran Demet Evgar Kimdir?

''1 KADIN 1 ERKEK'' İLE EN İYİ KOMEDİ DİZİSİ OYUNCUSU OLDU

, tiyatronun yanı sıra Aslı ile Kerem, Bütün Çocuklarım, Emret Komutanım adlı diziler ve Beyza'nın Kadınları, Banyo, Yahşi Batı gibi sinema filmlerinde de rol aldı. Oyunculuk alanındaki başarılarını kanıtlayan , Türkmax'da yayınlanan '''' adlı dizide ile oynadı. ''Un Gars Un Fille'' adlı bir Kanada dizisinden uyarlanan komedi dizisi ile en büyük çıkışını yapan Evgar, İsmail Cem TV Ödüllerinde ''En İyi Komedi Dizisi Oyuncusu'' ödülünü aldı.

Evini Telefon ve Televizyondan Arındıran Demet Evgar Kimdir?

EN İYİ YARDIMCI KADIN OYUNCU SEÇİLDİ

Birçok sinema ve dizi filminde yer alan başarılı oyuncu , dönem dizisi olan ' 'Vatanım Sensin'' dizisinde ' 'Kara Fatma'' karakterini canlandırdı. Sinemada da büyük başarılara imza atan Evgar, ''Sen Aydınlatırsın Geceyi'' adlı sinema filminde rol aldı ve bu filmde canlandırdığı Yasemin karakteri ile 19. Sadri Alışık Ödülleri ''En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu'' ödülünü kazandı. En son rol aldığı sinema filmi ise ''Aile Arasında'' adlı komedi filmi oldu. şu sıralar ''Avlu'' dizisinde Deniz karakterine can veriyor.

Evini Telefon ve Televizyondan Arındıran Demet Evgar Kimdir?

Son Dakika Güncel Evini Telefon ve Televizyondan Arındıran Demet Evgar Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement