Fatih Terim, Fiorentina mağlubiyeti sonrası sert çıktı: Kendinize gelin beyler - Son Dakika
Spor

Fatih Terim, Fiorentina mağlubiyeti sonrası sert çıktı: Kendinize gelin beyler

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 4-1'lik Fiorentina mağlubiyeti sonrası sarı kırmızılı oyunculara, "Skor önemli değil ama bu nasıl futbol? Lig başlıyor, kendinize gelin beyler." dedi.

13.08.2019 11:44  Güncelleme: 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son hazırlık maçını önceki gün İtalya'da Fiorentina ile yapan Galatasaray, sahadan 4-1'lik yenilgiyle ayrıldı. Sonuçtan ziyade ortaya konan etkisiz futbol, cuma günü oynanacak lig maçı öncesi Sarı-Kırmızılı futbolseverleri endişelendirdi.

Teknik direktör Fatih Terim'i ise fazlasıyla sinirlendirdi. Fanatik'in haberine göre Floransa'daki hazırlık karşılaşmasının ardından oyuncularını fırçalayan Terim'in, "Skor önemli değil ama bu nasıl futbol! Galatasaray takımı böyle oynamaz, oynayamaz. Yorgunluğunuzu anlıyorum. Fakat bu bahane değil. Bir an önce kendinize gelin beyler. Bir kaç gün sonra lig başlıyor. İlk maçta bu oyununuzu affettirin" dediği öğrenildi.

SAVUNMAYA SERT UYARI

Özellikle savunma hattının görüntüsünü hiç beğenmeyen Terim, 2-3 maçtır kritik hatalar yapan Marcao ile özel olarak görüşecek. Aynı şekilde savunma bekleri Nagatomo, Mariano ve Linnes'in de dikkati çekilecek. Fatih hoca, savunmadaki bu kopukluğu gidermek için 6 numara transferinin bir an önce yapılmasını yönetimden istedi.

Fatih Terim, Fiorentina mağlubiyeti sonrası sert çıktı: Kendinize gelin beyler

Son Dakika Spor Fatih Terim, Fiorentina mağlubiyeti sonrası sert çıktı: Kendinize gelin beyler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • TUNÇ06: onların hazır olmasına gerek yok sen hazırsın gene gösterirsin yumrugunu alırsın kupayı... 3 2 Yanıtla
  • Volkan: Kendinize gelin beyler tattiklerimiz olmasada süper lig değil yerden çabuk kalkın hakemler bizim hakemler değil 1 3 Yanıtla
  • ALİM : Maçtan önce sert çıksaydı daha mantıklı olurdu 2 1 Yanıtla
  • Bal üretmeyen arı: Dikkat edin Takım ileri çıkarken press yiyince geriye oynuyor kaleciye kadar geri gidiyor....eğer orta sahayı geçerse rakip cezaalanı önünde bir sağa bir sola biraz geriye tekrar sağa ortaya sola paslar hoooooooop top kaybı ve rakipten çok tehlikeli kontralar yiyor....rakip becerikli ise golü çakıyor. Bu sahne hep tekrarlanıyor....Takım bal üretmeyen arı gibi 1 2 Yanıtla

Advertisement