Fenerbahçe Osmanlıspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta? - Son Dakika
Dünya

Fenerbahçe Osmanlıspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta?

Fenerbahçe Osmanlıspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta?

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Fenebahçe, evinde Osmanlıspor ile karşılaşacak.

03.04.2016 19:12

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Fenebahçe, evinde Osmanlıspor ile karşılaşacak. Sarı-lacivertli ekip, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlerken, Osmanlıspor karşısında seyirci avantajını kullanarak puan kaybetmek istemiyor.  Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe evinde Başkent temsilcisi Osmanlıspor ile oynayacak. Sarı-lacivertli ekip, Osmanlıspor ile Süper Lig'de oynadığı 11 maçının 7'sini kazanırken, 2 maçtan da Osmanlıspor galip ayrıldı. Fenerbahçe ile Osmanlıspor 2 maçta birbirlerine üstünlük sağlayamadı.Peki Fenerbahçe Osmanlıspor maçı ne zaman saat kaçta canlı olarak yayınlanacak?

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de son 4 maçtır kalesini gole kapattı. Sarı-lacivertli ekip, en son evinde oynadığı Kasımpaşa maçında kalesinde gol görmüştü. Ardından oynadığı Bursaspor, Beşiktaş, Akhisar Belediyespor ve Kayserispor karşısında kalesini gole kapatmıştı. Portekizli teknik adam yönetimindeki Fenerbahçe, Osmanlıspor karşısında da gol yememe serisini sürdürmek istiyor.

Fenerbahçe, Süper Lig'de 19 maçtır kendi evinde rakiplerine geçit vermiyor. Fenerbahçe, Süper Lig'de en son 20014-2015 sezonunun 20. haftasında kendi evinde Akhisar Belediyespor'a 2-1 mağlup olmuştu.Sarı-lacivertli ekip, bu sezon kendi evinde hiç mağlup olmadı. Bu sezon Fenerbahçe kendi evinde sadece Galatasaray ve Akhisar Belediyespor ile berabere kaldı.

FENERBAHÇE OSMANLISPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe Osmanlıspor maçı 3 Nisan Pazar günü saat 19: 00'da başlayacak. Ali Palabıyık'ın yöneteceği mücadele Lig TV kanalından canlı olarak yayınlanacak

FENERBAHÇE EVİNDE OSMANLISPOR'A GEÇİT VERMEDİ

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında evinde Osmanlıspor'u ağırlayacak olan sarı-lacivertli ekip, ligde sahasında Osmanlıspor'a hiç geçit vermedi. Sarı-lacivertli ekip, Osmanlıspor'la sahasında 6 kez karşılaşırken bu müsabakaların hepsinden galibiyetle ayrıldı. Sarı-lacivertliler, rakip filelere 11 gol atarken, 3 gole ise engel olamadı.

FENERBAHÇE'Yİ EN SON YENEN TEKNİK DİREKTÖR AYKUT KOCAMAN

Sarı-lacivertli ekip, Süper Lig boyunca Osmanlıspor'a sadece 2 kez mağlup oldu. Bunların ilki ise 2005-2006 sezonunda gerçekleşti. Teknik Direktör Giray Bulak yönetimindeki Osmanlıspor evinde Christoph Daum yönetimindeki Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etmişti. Osmanlıspor'un gollerini Mustafa Sarp ve Adam Petrous atarken, sarı-lacivertli takımın tek golünü ise Nicolas Anelka kaydetmişti.

2008-2009 sezonda ise Teknik Direktörü Aykut Kocaman yönetimindeki Osmanlıspor, evinde Luis Aragones yönetimindeki Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup ederken, Ankara temsilcisinin tek golünü Mehmet Çakır, filelere göndermişti.

Fenerbahçe, Osmanlıspor'la Süper Lig'de oynadığı 11 maçın yedisini kazandı

Fenerbahçe evinde Osmanlıspor'a hiç puan vermedi. Şu anki Süper Lig takımları arasında sadece Konyaspor Kadıköy'de daha uzun bir puansız seriye sahip. Fenerbahçe, evinde oynadığı son sekiz maçı kazandı ve bunların beşinde gol yemedi. Sarı lacivertliler, iç sahada 19 maçtır yenilmiyor.

Fenerbahçe, ligde dört maçtır gol yemiyor: Bu sezon Süper Lig'de bir takımın yakaladığı en uzun temiz sayfa serisi bu. Bu, aynı zamanda Fenerbahçe'nin 2010'da Mart-Mayıs arasındaki dokuz maçlık serisinden bu yana en iyi serisi. Osmanlıspor, ligde sekiz maçtır kaybetmiyor. Kulübün Süper Lig tarihindeki en uzun yenilmezlik serisi 2006-07 sezonunda Ankaraspor olarak yakaladığı 12 maçlık seri. Fenerbahçe, ligde evinde en az gol yiyen takım, Osmanlıspor ise Beşiktaş'ın ardından deplasmanlarda en fazla gol atan iki takımdan biri.

Ligde kalesinde en az isabetli şut gören iki takım Fenerbahçe ve Osmanlıspor. Osmanlıspor, ligin topa en az sahip olan takımı Fenerbahçe ise ligin en fazla topa sahip olan üçüncü takımı. Dzon Delarge, Süper Lig'in ikinci yarısında Jose Sosa'nın ardından en fazla asist yapan ikinci oyuncu: Kongolu oyuncu, sadece 311 dakika sahada kalıp dört asist yaptı. İkinci yarının en golcü üç oyuncusundan biri Raul Rusescu.

Süper Lig'in ikinci yarısında en fazla gol katkısı yapan iki oyuncudan biri Aminu Umar. Musa Çağıran, son 10 lig maçında yedi gole katkı yaptı. Fenerbahçe'nin son altı golünün dördünde beklerin katkısı var. Süper Lig'de Ricardo Quaresma  ve Balazs Dzsudzsak'ın ardından açık oyunda en fazla isabetli orta yapan oyuncu Hasan Ali Kaldırım. Süper Lig'de en az dört golü bulunan oyuncular arasında yalnızca Cenk Tosun (84 dakikada bir) ve Mario Gomez, Robin van Persie'den daha sık gol kaydediyor. Nani ligde en fazla kilit pas atan dördüncü oyuncu.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Dünya Fenerbahçe Osmanlıspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement