Fethiye - Ankara'daki Patlamada Ölen Sivil Memurun Evinde Yas - Son Dakika
Güncel

Fethiye - Ankara'daki Patlamada Ölen Sivil Memurun Evinde Yas

Fethiye - Ankara\'daki Patlamada Ölen Sivil Memurun Evinde Yas

Ankara'daki patlamada ölen sivil memurun evinde yas ANKARA'daki terör saldırısında yaşamını yitiren sivil memur 25 yaşındaki Orçun Münyas'ın, Muğla'nın Fethiye İlçesi'ndeki ailesi yasa boğuldu.

18.02.2016 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'daki patlamada ölen sivil memurun evinde yas

ANKARA'daki terör saldırısında yaşamını yitiren sivil memur 25 yaşındaki Orçun Münyas'ın, Muğla'nın Fethiye İlçesi'ndeki ailesi yasa boğuldu. Acı haberi alan anne ve baba, Ankara'ya gitti.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda sivil memur olarak görev yapan Orçun Münyas'ın Taşyaka Mahallesi'ndeki evine ölüm haberi saat 01.00 sıralarında geldi. Anne Gürsel ile baba Mehmet Münyas'a acı haber Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken, Fethiye Jandarma Komutanı Yarbay Faruk Akıncı, Müftü Oğuzhan Kadıoğlu tarafından verildi. Haberin verilmesinin ardından anne ve baba uçakla Ankara'ya gönderildi. Fethiye Belediyesi, Münyas'ın evine ve sokağa Türk bayrakları asıp, taziye çadırı kurdu.

'PATLAMADAN SONRA ULAŞAMADIK, ACI HABERİ ALDIK'

Münyas'ın ilkokul arkadaşı elektronikçi Cihan Yıldırım, ölüm haberini alınca büyük üzüntü yaşadıklarını söyledi. Yıldırım, patlamadan sonra Münyas'ı arayıp ulaşamadığını, acı haberi sabah öğrendiğini kaydetti. Münyas'ın iyi bir insan olduğunu ve çevresinde sevildiğini anlatan Yıldırım, arkadaşının daha önce bir bankada çalıştığını ve şimdiki görevi için Ankara'ya yaklaşık 1.5 yıl önce gittiğini söyledi. Münyas'ın bankada çalışmak istemediği için çalışıp sınava girdiğini aktaran Yıldırım, "Daha önceki çalışma ortamını beğenmediği için tekrar sınava girdi ve Ankara'ya atandı. Biz de onun adına sevinmiştik. Ama gelen acı haber bizi çok üzdü. Ankara'ya gitmeden önce 2 günde bir görüşürdük. En son İzmir'de bir kız arkadaşı olduğunu biliyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fethiye - Ankara'daki Patlamada Ölen Sivil Memurun Evinde Yas - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement