Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin, "Bu ülkede 'eğitim veriyorum, altın nesil yetiştireceğim' diye milletin güvenini kazanmış bu yapı, 40 yıl sonra görüldü ki altın nesil yerine hain nesil yetiştirmiş.

05.08.2016 02:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin, "Bu ülkede 'eğitim veriyorum, altın nesil yetiştireceğim' diye milletin güvenini kazanmış bu yapı, 40 yıl sonra görüldü ki altın nesil yerine hain nesil yetiştirmiş." dedi.

Şahin ile Sinop Valisi Kemal Cirit ve AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Hükümet Konağı Meydanı'nda vatandaşların "demokrasi nöbeti"ne destek verdi.

Katılımcılara hitap eden Şahin, dünyanın demokrasi beşiğinin artık Türkiye olduğunu söyledi.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in, Türkiye düşmanı birtakım zihniyetlerin maşası haline geldiğini vurgulayan Şahin, şöyle konuştu:

"Biz millet olarak gerçekten çok iyi niyetliyiz. Herkesi kendimiz gibi görüyoruz ama maalesef bu ülkede 'eğitim veriyorum, altın nesil yetiştireceğim' diye milletin güvenini kazanmış bu yapı, 40 yıl sonra görüldü ki altın nesil yerine hain nesil yetiştirmiş. Yıllardır ABD'de faaliyette bulunuyorsun da neden burada faaliyette bulunmuyorsun? Çünkü artık Türkiye düşmanı olan birtakım zihniyetlerin maşası haline geldi. Türkiye'ye zarar vermek isteyenler artık seni kullanıyorlar. Yazıklar olsun. Bu ülkenin insanlarının beynini yıkayarak Türk Silahlı Kuvvetlerinin değil, Pensilvanya'nın askeri haline getirenlere yazıklar olsun, lanet olsun. Maalesef böyle bir yapıyla karşı karşıya kaldık."

Şahin, 15 Temmuz gecesinin ardından meydanları terk etmeyen her bir vatandaşın, demokrasi kahramanı olduğunu belirtti.

Darbe girişimi başarılı olsa Türkiye'nin 30 yıl geriye gideceğini anlatan Şahin, "Meclis, siyasi partiler kapatılacak ve illerin başına birtakım kişiler atanacaktı. En önemlisi, Türkiye bir iç savaşla karşı karşıya kalacaktı. Zaten bu darbe girişimin amacı, ülkemizde iç çatışma çıkarmak, Türkiye'yi bir Suriye ve Irak haline getirmekti ancak çok şükür milletin demokrasiye sahip çıkması ve Allah'ın yardımıyla ülkemiz bu tehlikeden kurtuldu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement