Filmstudio'nun 4.Sayısı Yayına Girdi - Son Dakika
Güncel

Filmstudio'nun 4.Sayısı Yayına Girdi

Big Brother, Canlı Para gibi yarışma formatlarıyla tanınan ve dünyanın en büyük çok uluslu firmalarından ENDEMOL TÜRKİYE bu sayımızın kapak konuğu oldu.

08.07.2014 12:20

ENDEMOL TÜRKİYE drama direktörü Hülya Vural ve Yönetici Yapımcı Özlem Yurtsever, yeni başlayacakları dizi atağını ve dizi sektörünün gidişatını anlattı. Vural ve Yurtsever, dizi sektöründe oyunun yeniden kurulacağını belirterek, Endemol Türkiye'nin satın almalarla büyüyeceğini ve Endemol Türkiye'nin farkının teliflerde görüleceğini söyledi. Haberin tamamını www.filmstudiodd.com dan okuyabilirsiniz.

DERGİ DE BULACAĞINIZ DİĞER KONULAR VE KONUKLAR İSE ŞÖYLE;

Son zamanların en çok izlenen dizisi Karagül'ün senaristi Erkan Birgören, senaristlik mesleği hakkında çok çarpıcı konulara değindi.

"Dizilerin kısalması için reklam pastası yeniden bölüşülmeli" açıklamasını yapan usta oyuncu kim?

Hangi menajer sadece erkek oyunculara menajerlik hizmeti verdiğini açıkladı? Cevapları bu ayki Filmstudio'da…

Sanat Yönetmeni Burhan Türk ile Böyle Bitmesin dizisi uygulayıcı yapımcısı Yasin Taşdiken de Filmstudio dergisinin konuğu oldu.

USTALARA VEFA

Filmstudio dergisi ustaları unutmadı… Sinema yazarımız Müjde Işıl, 3 Temmuz 2000 yılında yaşamını yitiren Kemal Sunal ile 22 Temmuz 2008 yılında kaybettiğimiz Suna Pekuysal için çok kapsamlı dosyalar hazırladı.

Yazarımız Kerem Akça'nın çok kapsamlı "Futbol Filmleri"dosyasının yanı sıra, sinema yazarımız Ebru Tüzün '1. Dünya Savaşı Filmleri' dosyası hazırladı.

MADDE BAĞIMLILIĞININ GERÇEKLERİ FİLMSTUDİO'DA

Ayrıca; 3 ay boyunca sürecek bir 'Sağlık Dosyası" dizisinin ilk bölümü olan "Bağımlılık" dosyası bu sayıda. Sanatçılar ve bağımlılık sorununu konunun uzmanlarına sorduk. Uzmanlar, kamuoyundaki algıları temelden sarsacak pek çok gerçeği açıkladı.Madde bağımlılığının gerçekleri bu dosyada.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Filmstudio'nun 4.Sayısı Yayına Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement