Fransa Teknik Direktöründen Mert Günok'a övgü dolu sözler - Son Dakika
Spor

Fransa Teknik Direktöründen Mert Günok'a övgü dolu sözler

Fransa Milli Takımı'nın Teknik Direktörü Didier Deschamps, berabere biten Fransa-Türkiye maçının ardından basın toplantısı düzenleyerek Mert Günok'a övgü yağdırdı. Deschamps, "Türkiye'nin kalecisi çok çok iyiydi." ifadelerini kullandı.

15.10.2019 00:51  Güncelleme: 00:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde mücadele eden A Milli Takımımız, H Grubu'ndaki 8. maçında Paris deplasmanında Fransa ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma Olivier Giroud ve Kaan Ayhan'ın karşılıklı golleriyle 1-1 eşitlikle sona erdi. Karşılaşmanın ardından Fransa Milli Takımı'nın Teknik Direktörü Didier Deschamps, baısn toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Fransa Teknik Direktöründen <a class='keyword-sd' href='/mert-gunok/' title='Mert Günok'>Mert Günok</a>'a övgü dolu sözler
Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Didier Deschamps

Fransa Teknik Direktörü Deschamps'ın konuşmasından satır başları şu şekilde:

"TÜRKİYE'NİN KALECİSİ ÇOK İYİYDİ"

Kazanmak için yapılması gereken bazı şeyleri yapamadık, daha etkili olabilirdik. Birkaç fırsatımız oldu. Türkiye'nin kalecisi çok çok iyiydi. Gole kadar gerekenleri yaptık, maalesef beraberliği yakaladılar. Tekrar söylüyorum, Türkiye'nin kalecisi çok çok iyi oynadı. Farkı artırabilseydik kazanacaktık.

"FIRSATLARI DEĞERLENDİREMEDİK"

İlk yarı Türkiye çok defansif oynadı, ikinci yarı Hakan Çalhanoğlu'nun oyuna girmesiyle daha hücuma dönük oynadılar. Biz kazanmak için rakip defansta alan yakalamak istedik, çeşitli pozisyonlar yaratmaya çalıştık ancak maç böyle tamamlandı. Arnavutluk ile Türkiye aynı takım değil, her maç birbirinden farklıdır. Finlandiya'ya karşı da aynı taktikle oynamıştık, Matuidi sol tarafta oynamıştı ancak dört gol atmayı başarmıştık. Bugün de farklı bir sonuç alabilirdik ancak değerlendiremedik.

"TARAFTAR TÜRK MİLLİ TAKIMINI ATEŞLEDİ"

Maçta birçok Türk taraftar vardı, bunu bekliyorduk. Çok destekleyen bir taraftar grubuydu, bunu maç boyunca duyduk. Takımlarına etkili bir biçimde destek verdiler, takımlarını da ateşlediklerini düşünüyorum. Türk Milli Takımı, burada Türk milletini temsil etti.

Fransa Teknik Direktöründen Mert Günok\'a övgü dolu sözler

Son Dakika Spor Fransa Teknik Direktöründen Mert Günok'a övgü dolu sözler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (29)

  • Karaca: Burak yılmaz ile ozan tufan adam gibi oynasaydı maç bizimdi özellikle bu ikisini neden oynatıyorlar arkadaş burak ve ozandan başka adam yok mu vazgeçin artık şu adamlardan eski kafalar... 17 2 Yanıtla
    Reco: Nankörlük yapma.ozanin bu sene ne kadar iyi oynadığını dünya alem biliyor.futboldan anlamıyorsun boş yorum yapma 7 9 tuncer: ozan oynamayacakta kim oynayacak güçlü dinamik bir oyuncu 3 7 Baki: Ozan tufanın arkasında sanırım birileri var.bu takıma uygun değil. 2 5 Ceviqquvvet: Katılıyorum 2 tane embesil, futbol malı resmen..Derhal takımdan izole edilmeliler. 3 2 Evet: Kesinlikle haklısın. Enazindan 2. Devreye 2sinden 1ini değiştirip başlasaydık çok daha farklı olurdu 3 0 54: Ozan çıktıktan sonra orta sahadaki kontrolü tamamen kaybettik. Azıcık olaylara realist bakın. 1 1
  • Bursalı: Aferim lan sana nerden de bildin koçum :) 10 0 Yanıtla
  • Yozgatlı : Noldu dayıııııı zorunamı gitti 8 0 Yanıtla
  • Tky: Ozan bu maç iyi oynamadı 6 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement