Futbol: Almanya Kupası - Son Dakika
Spor

Futbol: Almanya Kupası

Almanya Kupası'nda oynanan 3. tur maçları sonucunda rakiplerini yenen Hertha Berlin, Stuttgart, Bochum ve Borussia Dortmund, çeyrek finale yükseldi.

16.12.2015 23:53

Almanya Kupası'nda oynanan 3. tur maçları sonucunda rakiplerini yenen Hertha Berlin, Stuttgart, Bochum ve Borussia Dortmund, çeyrek finale yükseldi.

Hertha Berlin, deplasmanda Nürnberg'i, Vladimir Darida ve Anthony Brooks'un attığı gollerle 2-0 mağlup etti. Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) 3. sırada yer alarak beklentilerin üstüne çıkan başkent ekibi, Almanya Kupası'nda 2012'den sonra ilk kez çeyrek finale adını yazdırdı.

Stuttgart, normal süresi 1-1 berabere tamamlanan mücadelede, ağırladığı ikinci lig takımlarından Eintracht Braunschweig'i uzatma sonunda 3-2 yenerek, çeyrek finale yükseldi. Stuttgart'ın gollerini, Georg Niedermeier, Timo Werner ve Toni Sunjic kaydetti.

Borussia Dortmund, Augsburg deplasmanından Pierre-Emerick Aubameyang ve Henrikh Mkhitaryan'ın golleriyle 2-0 galip ayrıldı ve son 8 takım arasına girdi.

İki ikinci lig takımı arasında oynanan karşılaşmada Bochum, 1860 Münih'i deplasmanda 2-0 yenerek, çeyrek final biletini aldı.

Almanya Kupası 3. turunda dün oynanan karşılaşmalarda da rakiplerini geçen Bayern Münih, Bayer Leverkusen, Werder Bremen ve Heidenheim bir üst tura çıkmıştı.

Çeyrek final karşılaşmaları, 9 ve 10 Şubat 2016'da oynanacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: Almanya Kupası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement