Galatasaray'da Antranör Transferi Dışında Takıma Takviye Yapılmadı - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Antranör Transferi Dışında Takıma Takviye Yapılmadı

Galatasaray'da, Claudio Taffarel, Hasan Şaş, Ümit Davala, Gökhan Zan ve Necati Ateş'ten sonra Johan Elmander'in de gelişiyle teknik kadrosunu tamamladı. Ancak oyuncu takviyesi henüz yapılmadı.

14.01.2018 10:32  Güncelleme: 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Devre arası kampını Antalya'da sürdüren Galatasaray'da sıra dışı gelişmeler yaşanıyor. Teknik Direktör Fatih Terim, yardımcılarını belirleyip bu isimlerinbir kısmıyla çalışmaya başladı.

Ancak sarı-kırmızılı kulüpte antrenör sayısı artarken, İmparator'un istediği saha içi takviyeleri yapılamadı. Cibom'un teknik patronu, ligin ikinci yarısının başlamasına 1 hafta kala hâlâsol beksiz çalışırken kampa son olarak Johan Elmander katıldı.

Profesyonel futbolculuk kariyerine son vererek sarı-kırmızılı teknik heyete dahil olan İsveçli, Terim ve diğer yardımcılarıyla bir araya geldi.

YÖNETİM AĞIRDAN ALIYOR

Terim, "Kafamdaki projelerden biri Necati ile Elmander'in atak oyuncularımızı çalıştırması" demişti. İsveçli futbol adamı öncelikli olarak altyapıda görev yapacak ama A takım idmanlarına da dahil olacak. Elmander, Necati Ateş ile birlikte forvetleri, Ümit Davala ve Hasan Şaş orta saha oyuncularını, Gökhan Zan savunmacıları, Taffarel ise kalecileri çalıştıracak. Teknik ekibini Levent Şahin ile tamamlayan Terim, asıl sıkıntısını ise çözmüş değil. Özbek ve yönetimin kongre nedeniyle transferi ağırdan alması, İmparator'u kara kara düşündürüyor.

2.5 YILDA BİR ŞEY DEĞİLMEDİ

Dün yeni üyelere beratlarını veren Özbek'in vaatlerinin yer aldığı kitapçık görücüye çıktı. Seçilmeden önce verdiği sözleri gündeme getiren Özbek, yeni öneride bulunmadı. Eski Başkan Aysal'ınhayata geçirmek istediği, 20 Ocak'taki seçimde yarışacak Mustafa Cengiz'in de günler öncesinde açıkladığı 'Basketbol A.Ş' projesi de Özbek'in vaatleri arasında yer aldı. Sarı-kırmızılı kulübün patronu, mali ve sportif başarı sözü de verdi. Ancak 2015'teki seçim öncesinde de Özbek, "2 yılda borcu kalmayacak" demişti. (Skor)

Galatasaray\'da Antranör Transferi Dışında Takıma Takviye Yapılmadı

Son Dakika Spor Galatasaray'da Antranör Transferi Dışında Takıma Takviye Yapılmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Ertaç Eser: Fazla dürtmeyin.Herşey yolunda 0 0 Yanıtla
  • Ömür: Ne bekliyordunuzki. Alınsada beş para etmez adamlar alınır.Terim dönemlerinde Onlarca oyuncu alındı bir tane akıldakalan varmı.Terim in yüzünden koskoca G. Saray batıyor yok olup gidecek. uyanın artık Kral Çıplak 0 0 Yanıtla
  • VATANDAŞ: bu kadar antrenörün olduğu yerde Fatih efendiye ne gerek var 0 0 Yanıtla

Advertisement