Galatasaray, maaşında yüzde 30 indirim yapmayı kabul eden Lemina için kulübüyle görüşecek - Son Dakika
Spor

Galatasaray, maaşında yüzde 30 indirim yapmayı kabul eden Lemina için kulübüyle görüşecek

Beşiktaş'ın da gündeminde yer alan Mario Lemina için Galatasaray'dan yeni bir hamle geldi. Sarı-kırmızılılar, ücretinde yüzde 30 indirim yapmaya hazır olan Lemina için Southampton'la bir görüşme daha yapacak yıldız ismi yeniden 1 yıllığına kiralamak için teklif yapacak.

16.08.2020 08:18  Güncelleme: 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da son bir haftada yaşanan gelişmeler orta saha için yapılacak transfer planlarının revize edilmesine yol açtı. Öncelikle Hes Kablo Kayserispor'dan Bernard Mensah'ı kiralamak isteyen sarı-kırmızılılar, Beşiktaş'ın daha yüksek bir teklif sunup bir adım öne geçmesi üzerine bu isimden vazgeçti ve yeni bir öneride bulunmadı. Ganalı futbolcuyu listeden çıkaran Galatasaray'ın gündemine sürpriz bir şekilde yeniden Mario Lemina geldi.

PANDEMİDE İNDİRİM YAPTI

Beşiktaş'ın da ilgilendiği Gabonlu orta saha oyuncusu, "Galatasaray'ı seviyorum ve burada kalmak için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırım" dedi ve yıllık ücretinde yüzde 30 indirim yapabileceğini bildirdi. Bu sezon 2 milyon 50 bin euro garanti para alan Lemina'nın ücreti böylelikle 1.4 milyon euro gibi cazip bir seviyeye geldi.

Pandemi döneminde kulüpten gelen "Ücretinizi yüzde 15 indirin" teklifine ilk olumlu yanıt veren isimler arasında yer alan Mario Lemina'nın bu tavrı Galatasaray yönetimini yeniden harekete geçirdi.

17.5 MİLYON EURO ÖDENMİŞTİ

Sarı-kırmızılılar Lemina'yı yeniden kiralamak için Southampton Kulübü ile görüşme kararı aldı. Önümüzdeki hafta İngiliz ekibinin yetkilileriyle masaya oturularak, Gabonlu futbolcuyu 1 yıllığına kiralama için teklif yapılacak.

Sakatlığı nedeniyle geçen sezon 16 maç kaçıran 27 yaşındaki Lemina, forma giydiği 28 karşılaşmada 1 gol kaydetti. Southampton, tecrübeli orta saha oyuncusunu 2017 yılında 17.5 milyon Euro'ya Juventus'tan transfer etmişti.

Galatasaray, maaşında yüzde 30 indirim yapmayı kabul eden Lemina için kulübüyle görüşecek
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Galatasaray, maaşında yüzde 30 indirim yapmayı kabul eden Lemina için kulübüyle görüşecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Tuğrul Karcı: Son iki yıl UEFA Şampiyonlar Ligi'nden gelen 50 milyon Euro'nun nasıl harcandığı irdelenmeden, hiçbir şey yerine oturmayacak. 0 0 Yanıtla
  • Fofana: Fatih terim bunun neyini beğeniyor ne yaptı rezil bir topçu menejeriyle aralarımı iyi almayın gidin başka adammış yok 0 0 Yanıtla
  • Korana olmasaydi Galatasaray yuzde yuz sampiyondu: Korana olmayip maclar seyircili oynsnsaydi Galatasaray yuzde yuz sampiyondu Galatasarayin kadrosu zaten turkiye liginin cok uzerinde birde ligi en cok cikis yapan genc oyunculari geldi Galatasaraya ruhen bagli oyunculari alindi paraya tapan degil murici gitide ne oldu bir 6. bir 7. oldular satip Para kazanacaklarsa yerine aldiklari zaten hep husran besiktasta ayni hatayi yapti cenki satti Para kazandi ama kac yildir onlarda sampiyon olamiyor kisaca hersey Para degil oyle olsa Ali koc turkiyenin en zengin ailesinin bebesi nerde sampiyonluk ruh lazim oda turkiyeden tek Galatasarayda var yasattigi ulkeye getirdigi kupalardan belli ruh isi His isi inanmislik hangi takim disarda 3 yiyip evinde 5 atip tur atlarki hangi takim bir alman takimina disarda 4 atarki saymakla bitmez Hani derler ya turkiyede kupayi veriyorlar Galatasaray disardanda turlar ve kupalar getirdi bunlaridami verdiler avrupali bize gunahini vermez soke soke almak zorundayiz bu isler parayla pulla olsa heryil bir takim sampiyon olurdu ruhu olmayan Para icin oynayan takim ve futbolcusu bir 7 yil daha sampiyon olamaz az kaldi bunlar turkiye ligi kupasinada teneke kupa derler kazanamadikca kendilerini avuturlar 30 yil alamadiklari turkiye kupasina teneke kupa diyenler gibi 0 0 Yanıtla
  • Lemina sakat degilse yararli olur: Lemina muzmin sakat degilse yararli olur seri arkasini toplayacak iyi bir defans olursa kalsin seri cok PAS hatasi yapiyor bunlari biz taraftar goruyorsak insallah 70 yasina gelmis Fatih Terimde gorur en azindan yardimcilari gorur herseyide 70 yasina gelmis adamdan bekleyemeyiz bu yardincilar ne ise yarar ki o Zaman 0 0 Yanıtla

Advertisement