İşte Nzonzi gerçekleri! O hareketi bardağı taşırdı - Son Dakika
Spor

İşte Nzonzi gerçekleri! O hareketi bardağı taşırdı

Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Steven Nzonzi'nin kendisini sarı-kırmızılı takımdan üstün gördüğü ve son antrenmanda yedek takıma alındığı için tepki göstererek yeleği yere fırlattığı için kadro dışı bırakıldığı belirtildi.

15.12.2019 08:26  Güncelleme: 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da herkes Steven Nzonzi'nin süresiz kadro dışı bırakılmasını konuşuyor. Kulüp, gerekçe olarak 'disiplinsiz davranışlar' açıklamasını yaptı. İşte Nzonzi'nin sergilediği davranışlar.

NEDEN YEDEK KALIYORUM?

Fransa Milli Takımı oyuncusu olan Nzonzi, zaman zaman yedek kalmasına tepki gösterip, "Ben 30 milyon Euro'luk oyuncuyum" dedi. Fatih Terim, kendisini G. Saray'ın üstünde gören Nzonzi'nin bu sözlerini duydu ancak hemen köprüleri atmadı. Kendisine forma şansı vermeyi sürdürdü.

İDMANLARDA LAKAYT TAVIRLAR

Nzonzi, idmanlarda lakayt tavırlar sergiledi. PSG maçında oyundan alınınca el kol hareketleriyle tepki gösterdi. Önceki gün yapılan antrenmanda yedek takıma alınınca, kendisine verilen yeleği öfkeyle yere fırlatıp sahayı terk edip gitti.

AĞIR PARA CEZASI VERİLECEK

Bu olay hemen Başkan Mustafa Cengiz ve kulüp avukatlarına bildirildi. İlk etapta süresiz kadro dışı bırakılan Nzonzi'ye yüklü bir para cezası kesilecek. Ceza miktarı, alacaklarından düşülecek.

GERİ GÖNDERİLECEK

Roma Kulübü de olaydan haberdar edildi ve ocak ayında Fransız futbolcunun geri gönderileceği iletildi.

İşte Nzonzi gerçekleri! O hareketi bardağı taşırdı
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor İşte Nzonzi gerçekleri! O hareketi bardağı taşırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement