Galatasaray'da tarihi operasyon, 5 futbolcu yolcu! - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da tarihi operasyon, 5 futbolcu yolcu!

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, özellikle kadroda bulunan yerli oyuncuları değiştirmek istiyor. Bunun için düğmeye basıldı.

31.05.2019 09:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu sezon genelde yabancı futbolcularla kadrosunu şekillendiren ve ligde 22.şampiyonluğunu kazanan Galatasaray'da büyük bir yerli futbolcu operasyonu olacağı ortaya çıktı. Elindeki Türk oyuncuların hemen hemen hiç birinden verim alamayan Fatih Terim, scout ekibini harekete geçirirken sarı kırmızılı kulübün izleme heyetinin alt liglere kadar indiği öğrenildi.

5 FUTBOLCU GÖNDERİLECEK

Akşam'da yer alan habere göre; Ömer Bayram, Emre Taşdemir, Muğdat Çelik, Sinan Gümüş, Emre Akbaba, Ahmet Çalık gibi tecrübeli isimlerden beklediği katkıyı göremeyen tecrübeli teknik direktör Fatih Terim'in şimdiden listesine 5 yerli futbolcuyu aldığı belirtilirken, İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak'ın verilen talimat doğrultusunda çalışmalara başladığı kaydedildi.

Galatasaray'da tarihi operasyon, 5 futbolcu yolcu!

LİSTENİN BAŞINDA DENİZ TÜRÜÇ VAR

İyi bir yerli jenerasyonu yakalamak isteyen Galatasaray'ın ilgilendiği futbolcuların başında Kayserispor'un yıldızı Deniz Türüç olduğu anlaşılırken, Albayrak'ın bu transfer için 3 milyon euro + Ömer Bayram'ı teklif ettiği ifade edildi. Deniz haricinde Bursaspor'da top koşturan Umut Meraş ve Furkan Soyalp'e de talip olan Cimbom'un, Antalyaspor'un genç yeteneği Harun Alpsoy'u da takibe aldığı bildirildi. Bu 4 oyuncunun haricinde Taylan Antalyalı için Trabzonspor'la yarış halinde olan Galatasaray'ın Erzurumspor'la görüşmelerini sürdürdüğü iddia edildi.

Galatasaray\'da tarihi operasyon, 5 futbolcu yolcu!

Son Dakika Spor Galatasaray'da tarihi operasyon, 5 futbolcu yolcu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (74)

  • dogan: emre yi yazmakla yalan haber olduğu belli oldu 55 6 Yanıtla
    Emre: Balonn 2 0
  • gsliuğur: emre akbaba bildiğin çöp diğer yerlilerden farkı yok 10 44 Yanıtla
    GsEmir: İsveç maçını izledim mı de konuşuyon 4 0
  • 24erzincan24: Bence muslera gitmeli.genc.kalecilerin önü açılmalı 6 41 Yanıtla
  • 12345: emre akbaba yı sil yukardan, yalancı herif. 30 3 Yanıtla
  • Gs: Bunlar zaten copluktu aldiniz bumu tarihi operasyon luin dama marcao semih bunlarlami yada alacaginiz denizlemi basari olaca z 9 18 Yanıtla
    Taze soğan: Lan zırtapoz marcao ve luyi gibi adammı var şuan tr de 2 0
  • Türkiye : Muğdat kaç maçta oynanıda verim alınamadı anlayabilmiş değilim adamlar bir maç şans bulup 10 gol mü atması gerekiyor iyi sayılması için diagneye neden 10 milyon verdiniz o zaman onuda geç adama doğru düzgün pas gelmedi gelenide kendisi atamadı .. futbol mesleği gerçekten çok tuhaf futbolcuyum diyen adam bence milli piyango dan büyük ikramiye çıkmış adamdır iyi oynamakla yetenekle alakası yok görünmez bir el varsa arkanızda futbolcusunuz size sadece idman yapmakmkalıyor illa ki gelen topa bir iki tepik atarsınız olay biter . Ondan sonra ister verim alınsın ister verilsin müzmin sakat desinler kulübeye mahkum oldu desinler adamlar aldığı milyon euro ya bakar ondan sonra her sene tarihi operasyon soğanı gönderip sarımsak alırısın yurtdışında sekiz yer beş yer gelirsin 20 4 Yanıtla
    Tabi: Adamsın kardeşim yerli topcuları yıyolar bunlar yabancı olsun camurdan olsun 5 4
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement