Gazi Dede Torunuyla Beraber Derse Girdi - Son Dakika
Yerel

Gazi Dede Torunuyla Beraber Derse Girdi

Gazi Dede Torunuyla Beraber Derse Girdi

Manisa'da 2013-2014 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla düzenlenen törene katılan Muharip Gazi Hasan Doğru, torunuyla beraber derse girdi.

16.09.2013 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'da 2013-2014 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla düzenlenen törene katılan Muharip Gazi Hasan Doğru, torunuyla beraber derse girdi.

Manisa'da 2013-2014 eğitim öğretim yılı Manisa OSB İlk Okulu'nda düzenlenen törenle açıldı. Törene Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Manisa Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, İl Jandarma Komutanı Bülent Mercan, İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Manisa Şubesi üyelerinin de 2013-2014 eğitim öğretim yılı açılış törenlerine ilk defa katılması dikkat çekti. Törende minik öğrenciler halk oyunu gösterisi düzenledi. Gösterilerin ardından törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, bu yıl il genelinde 255 bin öğrencinin ders başı yaptığını ve 13 bin kadrolu, 2 bin ücretli olmak üzere toplam 15 bin öğretmenin görev yapacağını açıkladı.

Vali Savaş ise bu yıl okula yeni başlayan minik öğrencilere eğitim-öğretim hayatlarında başarılar dileyerek, "Eğitim-öğretim esasında çocuklarımıza bir takım davranış kuralları, toplumsal değerleri anlatılmaktadır. Çocuklarımız insanı, büyüklerini sevmeyi, vatan duygusunu ve bayrak sevgisini kazanacak. Adab-ı muaşeret dediğimiz insanlarla olan ilişkileri daha iyi öğrenecekler. Tüm çocuklarımıza başarılar diliyorum." diye konuştu. Konuşmaların ardından Vali Savaş ve beraberindekiler tek tek sınıfları dolaşarak öğrencilere çiçek verdi.

GAZİ DEDE TORUNUYLA AYNI SINIFTA

Manisa'da bu yıl düzenlenen 2013-2014 eğitim-öğretim yılı başlangıç törenlerine ilk defa Türkiye Muharip Gaziler Derneği Manisa Şubesi üyeleri de katıldı. Törene katılan Kore Gazisi Hasan Doğru da torunuyla birlikte derse girdi. Törene katılan gaziler sınıflarda öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere başarılar dileyen gaziler, öğrencilerle yakından ilgilendi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazi Dede Torunuyla Beraber Derse Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement