Gaziantep'te, 'Gaziler Günü' Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te, 'Gaziler Günü' Kutlandı

Gaziantep'te 19 Eylül Gaziler Günü nedeni ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni yapıldı.

19.09.2017 12:07

Gaziantep'te 19 Eylül Gaziler Günü nedeni ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni yapıldı. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen törene; Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, 5'inci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Ekiyor, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, protokol üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Tören Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, 5'inci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Ekiyor ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in Atatürk Anıtına çelenk sunması ile başladı. Çelenk sunma töreninin ardından program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam etti.

Törende konuşan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Gaziantep Şube Başkanı Mehmet İnce, Ülkemiz dün olduğu gibi bugünde dış güçler tarafından tehdit altındadır. Ama yüce Türk milleti dün olduğu gibi bugünde buna izin vermeyecektir. Türk milleti gerek Kurtuluş Savaşı mücadelesinde gerekse günümüzde yaşanan 15 Temmuz mücadelesinde bu güveni göstermiştir. Bu bağlamda tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Kalan gazilerimize ise sağlık diliyorum dedi.

Tören öğrenciler tarafından şiirler okunmasının ardından son buldu.

Gaziantep\'te, \'Gaziler Günü\' Kutlandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te, 'Gaziler Günü' Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement