Gaziosmanpaşa'da 29 Ekim Coşkusu Havadan Görüntülendi - Son Dakika
Genel

Gaziosmanpaşa'da 29 Ekim Coşkusu Havadan Görüntülendi

Gaziosmanpaşa'da 29 Ekim coşkusu havadan görüntülendi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Gaziosmanpaşa'da coşkuyla kutlandıİSTANBUL - Cumhuriyet'in ilanının 95'inci yıl dönümü Gaziosmanpaşa'da coşkuyla kutlandı.

29.10.2018 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziosmanpaşa'da 29 Ekim coşkusu havadan görüntülendi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Gaziosmanpaşa'da coşkuyla kutlandı

İSTANBUL - Cumhuriyet'in ilanının 95'inci yıl dönümü Gaziosmanpaşa'da coşkuyla kutlandı. 7'den 70'e çok sayıda vatandaşın ellerinde Türk bayraklarıyla katıldığı etkinliklerdeki 29 Ekim coşkusu ise havadan görüntülendi.

Cumhuriyet'in ilanının 95'inci yıl dönümü Türkiye'nin dört bir yanında coşkuyla kutlanıyor. Bu kapsamda Gaziosmanpaşa'da gerçekleştirilen etkinliklere Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı'ndan Bitlis Valiliği görevine atanan Oktay Çağatay, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ilçede eğitim gören öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gaziosmanpaşa Meydanı'ndaki etkinlikler saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlarken öğrencilerin okuduğu şiirlerle devam etti. Ardından vatandaşlar halk oyunu ekiplerinin gösterilerini seyretti. Sonrasında ilçede eğitim gören öğrenciler ve Türk Hava Kurumu öğrencilerinin ellerinde Türk bayrağıyla yaptığı geçit törenini tüm vatandaşlar ilgiyle takip etti. Alanda gerçekleştirilen etkinlikler ise havadan görüntülendi. Havadan görüntülerde hem tribünlerde hem de geçit töreninde ellerinde Türk bayrağı bulunan coşkulu kalabalık gözler önüne serildi. Öte yandan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Gaziosmanpaşa Belediyesi, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirlere Türk bayrağı ve kutlama metni göndererek tüm yurdun Cumhuriyet Bayramını kutladı.

"Çocukları bilinçlendirmek için bu çok güzel bir etkinlik"

Etkinliklere arkadaşlarıyla katıldığını ifade eden bir öğrenci, "Atatürk'ün ilan ettiği yeni bir yönetim biçiminin 95'inci yılını kutlamak için buradayız. Sınıfımla geldik, Atatürk'ü andık. Güzel geçti, her yıl kutlanmalı çünkü insanları, küçük çocukları bilinçlendirmek için bu çok güzel bir etkinlik" dedi.

"Bugün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı"

Atatürk'ün çok büyük bir lider olduğunu ve Cumhuriyet Bayramı'nın her yıl daha büyük bir coşkuyla kutlanması gerektiğini belirten Berra Elif Elmas, "Bugün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, bunu kutlamak için buradayız. Kutlanmalı çünkü bu dün Türkiye Cumhuriyeti'nin ilan edildiği özel bir gün" ifadelerini kullandı.

Gaziosmanpaşa\'da 29 Ekim Coşkusu Havadan Görüntülendi
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Gaziosmanpaşa'da 29 Ekim Coşkusu Havadan Görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement