Genç Gazeteciler Öğrencilere Umut Oldular - Son Dakika
Güncel

Genç Gazeteciler Öğrencilere Umut Oldular

Genç Gazeteciler Öğrencilere Umut Oldular

MKÜ'lü Öğrenciler, okul müdürü Yakup Sarıdaş ile yaptıkları görüşmede Antakya Meslek Yüksek okulunda okuduklarını ve Toplumsal Hizmet Dersi nedeniyle kendilerini ziyaret ettiklerini belirttiler.

09.05.2017 09:09  Güncelleme: 09:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Antakya Meslek Yüksek okulu Basın ve Yayıncılık Bölümü ikinci sınıf öğrencileri Öğretim Görevlisi Mehmet Tamer'in sorumlu olduğu Toplumsal Hizmet Projeleri dersi kapsamında Basın Yayın bölümünü okuyan Burçak Bora Bilgin, Hüseyin İlhan, Şaban Demiri, Berkant Temiz,Ertuğrul Parıltı, Ceren Turan, Yusuf Kızıltaş, Ali Efe Sarıgül ve Furkan Hinti adlı öğrenciler Serinyol'da Süleyman Şah İlkokulu müdürünü ziyaret ettiler.

Toplumsal Hizmet Dersi projesi doğrultusunda toplumun ihtiyacını karşılama ve yardım etmek oldugunu ve Süleyman Şah İlkokulunu belirlediklerini söyleyen öğrenciler"bizde okulunuzun eksik olan ihtiyaçları karşılamak istiyoruz "dediler.

Okul Müdürü Yakup Sarıdaş , projeyi beğendiğini vurguladı ve okulunu seçtikleri için öğrencilere teşekkür etti.

Öğrenciler okulu gezdikten sonra okulun eksik olan yerlerini tespit ettiler.

Öğrenciler çalışma için gerekli malzemeleri tespit ederek konuyla ilgili maddi sponsor aramaya koyuldular.

Sponsporların almış olduğu malzemelerle okula dönen Antakya Meslek Yüksek Okulu Basın Yayın Bölüm öğrencileri, okulun ilk anda Müzik ve Resim odasını boyamaya başladılar.

Öğrenciler boyama işleminden sonra resim bölümüne 20 adet resim tuvalı hediye ettiler.

Genç gazeteciler, okul öğrencilerine 20 tane satranç takımı, 5'er adet Futbol , voleybol, basket, hentbol topu aldılar. Meslek Yüksek Okullu öğrenciler, 20 adetsulu boya, 2 minder, 5 tane çöp kutusu alarak öğrenciler büyük jest yaptılar

Basın Yayın öğrencilerinin gösterdiği bu çalışmadan ve yardımlardan mennun kalan Okul Müdürü Sarıdaş "Böylesinme anlamlı bir faaliyette bulunduğunuz için sizleri kutluyor, okulum adına hepinize ayrı ayrı teşekkür
ediyorum. Sağolun,varolun "dedi.

Basın Yayın Bölümü okuyan öğrenciler bu projenin gerçekleştirilmesinde yardımlarını esirgemeyen Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Olay Gazetesi Sahibi İ. Mehmet Bilgin Dörtyol İtfaiye Amiri Mekser Temiz'e yardımlarından dolayı teşekür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Genç Gazeteciler Öğrencilere Umut Oldular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement