Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

CHP Parti Meclisi Üyesi, Ordu Milletvekili ve 25. dönem milletvekili adayı İdris Yıldız, Çatalpınar, Kabataş ve Aybastı ilçelerini ziyaret etti.

17.04.2015 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Parti Meclisi Üyesi, Ordu Milletvekili ve 25. dönem milletvekili adayı İdris Yıldız, Çatalpınar, Kabataş ve Aybastı ilçelerini ziyaret etti.

Yıldız, Aybastı ilçesinde yaptığı konuşmada, emeklilerin olduğu gibi esnafın, engelli yurttaşların, taşeron işçilerin, gençlerin, öğrencilerin, atanamayan öğretmenlerin, kadınların yani toplumun tüm kesimlerini kapsayan yurttaşların sorularını çözmek için iktidara geleceklerini söyleyerek, "Bu CHP'nin görevi, toplumumuzun ihtiyacıdır" dedi.

AK Parti'nin en büyük maharetinin, toplumu ayrıştırmak, ötekileştirmek ve düşman etmek olduğunu iddia eden Yıldız, şunları kaydetti:

"Bu bile bu iktidarın başımızdan gitmesi için başlı başlına bir nedendir. CHP iktidarında herkesi kucaklayan bir anlayışı hakim kılacağız. Kimseyi ayrıştırmayacağız, ötekileştirmeyeceğiz, toplumsal huzuru sağlayacağız. AKP'nin dış politikası Türkiye'yi her alanda çıkmaz içine sokmuş, 'komşularla sıfır sorun politikası' pratikte iflas bayrağını çekmiştir. Şu an tüm komşularıyla sorunlu bir Türkiye portresi hakimdir. Öyle ki hedeflenen komşularla sıfır sorundan, sıfır komşuluk ilişkilerine gelinen mevcut durumda, görünen tek istikrar bir şekilde sıfırı tutturmak konusundaki isabettir."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement