Ghetto'da Bu Hafta - Son Dakika
Kültür Sanat

Ghetto'da Bu Hafta

Ghetto\'da Bu Hafta

Ayhan Sicimoğlu'yla Ghetto'da Sevgililer Günü geleneği devam ediyor.

11.02.2013 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

13 Şubat Çarşamba – 21:45

Odylle

Fiyat: 25 TL

Müzik kariyerine eğitim nedeniyle bulunduğu İstanbul'da devam eden Hollandalı müzisyen Fleur Odylle; Bora Bekiroğlu, Emre Kula, Alpar Lü ve Koray Üsgülen ile Odylle grubunu kurdu ve jazzy vokallerin hakim olduğu, indie pop'a da yakın duran şarkılarını, ilk albümü 'İstanbul Bana Ne Yaptın'da topladı. Odylle'in yalnızca performansına değil, yarattığı atmosferin büyüsüne de kapılacaksınız.

14 Şubat Perşembe – 23:30

Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars

Tam: 45 TL Öğrenci: 35 TL Açık büfe + konser: 95 TL

Ayhan Sicimoğlu'yla Ghetto'da Sevgililer Günü geleneği devam ediyor. Aşkının doruklarında olanlar, yıllara yayılan birlikteliklerini taçlandırmak isteyenler, yalnızlar ve kırık kalplerini onarmayı arzu edenler... Bu gece rumba'lar, salsa'lar, reggaeton'lar, ça ça ça'lar, hepsi sizin için… Mojito'lar, Cuba libre'ler, margarita'lar… Latin havalarıyla coşan ruhlar, oynak ritmlerle salınan vücutlar… Sevgililer Günü'ne özel sürprizler ve çok daha fazlası... Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars ile bu akşam yine kanımız kaynayacak, 'hepimiz latiniz' ve karakol durumları yaşanacak. Dilerseniz konser öncesinde bol seçenekli açık büfemiz de sizleri bekliyor.

15 Şubat Cuma – 22:45

Baba Zula

Tam: 35 TL Öğrenci: 25 TL

Geleneksel halk müziğimizi modern tınılarla sunan Türkiye'nin türler ötesi grubu Baba Zula, kendine has müziğiyle sadece ülkemizde değil dünyanın her yerinde ilgiyle dinleniyor. Müzik ve düşüncelerini dans ve teatral ögelerle görsel olarak da destekleyen grup konserlerinde şamanik bir ayin sunuyor. Topluluğun etkilendiği isimler arasında Aşık Veysel, Aşık Mahzuni, Barış Manço, Moğollar, Jimi Hendrix, Bob Marley, Santana ve The Doors sayılabilir.

16 Şubat Cumartesi – 22:45

İstanbul Soul Nights

Fiyat: 20 TL

Türkiye'de soul, R&B ve funk çalan tek radyo programı olan Soul Sendikası DJ'lerinin New Orleans, Detroit, Memphis, New York, Chicago ve Los Angeles'ın ruhunu yansıtacak dans parçalarını çalacağı parti; eğlence, keyif ve durmaksızın dans vadediyor. İlkiyle büyük ilgi toplayan serinin bu ikinci partisinde de Deform ve VJ De-mode'nin yanı sıra İstanbul Lindy Hoppers da 'Soul Train Line Dance' şovlarıyla geceye renk katacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Ghetto'da Bu Hafta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement