Giresunspor, Taraftarına 3 Puan Hediye Etmek İstiyor - Son Dakika
Yerel

Giresunspor, Taraftarına 3 Puan Hediye Etmek İstiyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp asbaşkanı İbrahim Özkul, Şanlıurfaspor maçını kazanarak, Kurban Bayramı öncesinde taraftarlara 3 puan hediye etmek istediklerini söyledi.

18.09.2015 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp asbaşkanı İbrahim Özkul, Şanlıurfaspor maçını kazanarak, Kurban Bayramı öncesinde taraftarlara 3 puan hediye etmek istediklerini söyledi.

Özkul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın deplasmanda oynayacakları Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını tamamladıklarını belirtti.

Ligde son iki haftada aldıkları galibiyetleri Şanlıurfaspor maçında da devam ettirmek istediklerini ifade eden Özkul, "Şanlıurfaspor çok iyi takım, zayıf bir takımla oynamayacağız. Göztepe kadar güçlüler, kadroları da iyi. Teknik direktör de değiştirdiler, bu onlar için bir avantaj olabilir ancak biz çıkıp futbolumuzu oynayacağız" dedi.

Giresunspor'un kendi futbolunu ortaya koyduğunda kazanamayacağı maç olmadığını vurgulayan Özkul, "Bizim için her maç aynı. Göztepe'de nasıl oynadıysak bu hafta rakibimiz karşısında da öyle oynayacağız. Şanlıurfaspor maçını kazanarak, Kurban Bayramı öncesinde taraftarlarımıza 3 puan hediye etmek istiyoruz" diye konuştu.

Takımda Berk İsmail Özkan dışında sakat futbolcu olmadığını belirten Özkul, sarı kart cezalısı Rıdvan Sağlam'ın ise karşılaşmada forma giyemeyeceğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Giresunspor, Taraftarına 3 Puan Hediye Etmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement