Girişimciler İçin Kriz Zamanda Rekabet Stratejileri - Son Dakika
Kültür Sanat

Girişimciler İçin Kriz Zamanda Rekabet Stratejileri

Girişimciler İçin Kriz Zamanda Rekabet Stratejileri

Bir Konu Bir Konuk Aralık ayı Konuğu: Bir Konu Bir Konuk Ekibi olarak bu ay Hakan Akbaş ile etkinliğimizi saat 19.00-21.00 arasında GarantiPartners'ta gerçekleştireceğiz.

20.12.2016 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir Konu Bir Konuk Aralık ayı Konuğu:

Bir Konu Bir Konuk Ekibi olarak bu ay Hakan Akbaş ile etkinliğimizi saat 19.00-21.00 arasında GarantiPartners'ta gerçekleştireceğiz.

Sınırlı sayıda katılımcının katılabileceği bu etkinliğin detayları ve başvuru formu için:

>Lisans öğrencileri katılmak için adresinden kayıt olabilirler.

>Mezun ve yüksek lisans öğrencileri  linkinden kayıt olabilirler.

1969 yılında Istanbul'da doğan Hakan Akbaş Galatasaray Lisesi'ni dönem birincisi olarak tamamladı, universite lisans derecesini Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden aldı. ABD'de University of Rochester, Simon School of Business'te burslu olarak işletme yüksek lisans derecesi aldı.

Mezuniyet sonrası Amerika'da Xerox Corporation'da, Pazarlama Müdürü olarak başlayan Akbaş, aynı şirketin dünya merkezinde gelişmekte olan ülkeler stratejilerden sorumlu direktörlük pozisyonuna atandı. 2001-2006 yıllarında, Xerox Global Services'in kurulmasina liderlik eden Akbaş iş geliştirme operasyonlarından sorumlu genel müdürlüğü görevinde bulundu. 2006 yılında ABD de halka açık Document Sciences Group'ta satış ve pazarlamadan sorumlu Chief Marketing Officer oldu, şirketin EMC'ye satılmasında onemli rol oynadı.

Strateji ve İş Geliştirme Grup Başkanı ve Holding İcra Kurulu'nun en genc üyesi olarak Sabanci Holding ile Turkiye'ye dönen Hakan Akbaş, Holding'te ilaveten Sigorta Hizmetleri Grup Başkanlığı ve Icra Kurulu Başkanı görevlerinde bulundu. Financial Times tarafından Avrupa'nin en güçlü 3 kadın liderinden birisi olarak gösterilen Güler Sabancı ile birlikte Sabancı Grubu'nun yeniden yapılanmasina liderlik etti. Grup bünyesindeki 11 ayrı şirketin yönetim kurulu üyelik görevlerini yürüttü.

Akbaş, Ocak 2012'den bu yana eski ABD Dışişleri Bakanı Madeleine Albright tarafindan kurulmuş olan, dünyanın en önde gelen ticari diplomasi firması Albright Stonbridge Group'ta Türkiye'den sorumlu yönetici ortak olarak çalışmaktadır.

Hazine sertifikalı bir melek yatırımcı olan Hakan Akbas halka açık ve özel değişik kurumlarda yönetim kurulu üyeliği ve danışmanlık yapmaktadır.

Uzmanlık konuları arasında yeniden yapılanma, kurumsal deeğişim yönetimi, global iş geliştirme, satın alma ve ortaklıklar, pazarlama ve satış stratejileri gelmektedir.

>Kayıtlar etkinlik tarihinden 3(üç) gün önceye kadar alınmaktadır.

• Etkinliğimiz ücretsiz olup sınırlı sayıda(20 kişi) katılımcı ile gerçekleşmektedir.

• Katılımcılarımız belirlenen konu esas alınarak seçilmektedirler.

Etkinlik kaydınızın değerlendirilebilmesi için başvuru formunun doğru ve eksiksiz doldurulması gerekmektedir.

• Etkinliğe kaydı kabul edilen kişiler, katılım onayı hakkında mail veya SMS yoluyla bilgilendirilecektir.

*Katılım onayı hakkında mail veya SMS almadığınız taktirde etkinlik kaydınız kabul edilmemiş olacaktır.

• Etkinlik "Proje Sunumu" bölümümüzde proje veya sunumunu konuk ve katılımcılarla paylaşmak isteyen katılımcılar kayit@birkonubirkonuk.com.tr mailine proje ve sunumlarını iletmek zorundadırlar.

Bir Konu Bir Konuk " Bilgin Sermayen, Merakın Tutkun Olsun "

Tweet Walls:

APP:

Resmi Facebook Grubu: Bir Konu Bir Konuk

Resmi LinkedIn Grubu:  ?

İletişim ve tüm sorularınız için:

iletisim@birkonubirkonuk.com.tr

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Girişimciler İçin Kriz Zamanda Rekabet Stratejileri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement