Almanya, 21 Yıl Sonra İtalya'yı Bozguna Uğrattı - Son Dakika
Spor

Almanya, 21 Yıl Sonra İtalya'yı Bozguna Uğrattı

Almanya, 21 Yıl Sonra İtalya\'yı Bozguna Uğrattı

İtalya'yı 4 golle geçen Almanya, rakibini yaklaşık 21 yıl sonra ilk kez mağlup etti. Almanya, İtalya karşısındaki en son galibiyetini 1995 yılının Haziran ayında almıştı.

30.03.2016 00:09  Güncelleme: 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi oynanan hazırlık maçında Almanya, sahasında İtalya'yı 4 - 1'lik farklı skorla yendi.

SON GOL MESUT'TAN

Allianz Arena'da oynanan mücadelede Almanya'nın gollerini 24. dakikada Toni Kroos, 45. dakikada Mario Götze, 59. dakikada Jonas Hector ve 75. dakikada penaltıdan Mesut Özil kaydetti. İtalya'nın tek golü ise 83. dakikada El Shaarawy'den geldi.

GOMEZ VE PODOLSKI OYNAMADI

Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, bu maçta Beşiktaşlı Mario Gomez ve Galatasaraylı Lucas Podolski'ye forma şansı vermedi.

21 YIL SONRA BİR İLK

İtalya'yı 4 golle geçen Almanya, rakibini yaklaşık 21 yıl sonra ilk kez mağlup etti. Almanya, İtalya karşısındaki en son galibiyetini 1995 yılının Haziran ayında almıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Almanya, 21 Yıl Sonra İtalya'yı Bozguna Uğrattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ANTİ AKP: HİÇ HAYIFLANMA EY HALKIM ZAMANINDA HEPİNİZ CAN HAVLİYLE AK PARTİNİN PEŞİNDEN KOŞTURDUNUZ ŞİMDİLERDE İSE KATLANMA ZAMANI AK PARTİNİN TERTİP VE DÜZENİ İLE KARŞI KARŞIYASIN EY HALKIM EY MİLLETİM NE ZAMAN AYILIP UYANMAYI DÜŞÜNÜYORSUN ADETA RÜYA ALEMİNDESİN AMA BUNUN BİRDE UYANIP AYILMASI VAR İŞTE O ZAMAN HALİN YAMAN OLACAK YENİ TÜRKİYE NİN NASIL BİR YERE GETİRİLDİĞİNE HEP BİRLİKTE ŞAHİT OLACAKSINIZ BİN NASİHATTEN BİR SERENCEM DAHA İYİDİR DERLER EY HALKIM... 0 0 Yanıtla
  • bizkom: Mesut is the best on the world....mesut dünya nin en iyisi 0 0 Yanıtla

Advertisement