Bakan Yardımcısı Metin Ankara'daki Bir Hastaneye Nakledildi - Son Dakika
Yerel

Bakan Yardımcısı Metin Ankara'daki Bir Hastaneye Nakledildi

Kalp krizi geçiren Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, tedavi gördüğü Afyon'daki hastaneden Ankara'daki bir hastaneye sevk edildi.

14.05.2014 16:21  Güncelleme: 15:15

Kalp krizi geçiren Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, tedavi gördüğü Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Uygulama ve Araştırma Hastanesinden Ankara'daki bir hastaneye sevk edildi.

Afyonkarahisar Sağlık Müdürü Necip Yemenici, "Sayın Metin, 5 günlük tedavisinin ardından 112 Acil Servis ambulansıyla Ankara'daki bir hastaneye nakledildi. Sağlık durumu gayet iyiydi. Giderken kendisiyle bizzat görüştüm. AKÜ Ahmet Necdet Sezer Uygulama ve Araştırma Hastanesi ile Devlet Hastanesinden çok memnun kaldığını ve personele teşekkür etti" dedi.

Yemenici, Metin'in en kısa zamanda Afyonkarahisar'a gelip kendilerini ziyaret edeceğini ifade ettiğini kaydetti.

Metin, 10 Mayıs'ta, AK Parti'nin 22. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için geldiği Afyonkarahisar'da kalp krizi geçirmiş, kaldırıldığı Afyonkarahisar Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla AKÜ Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edilmişti. Metin'e, burada anjiyo yapılmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bakan Yardımcısı Metin Ankara'daki Bir Hastaneye Nakledildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement