Hakim ile Komutan Çaldı Kaymakam Çanakkale Türküsünü Okudu - Son Dakika
Genel

Hakim ile Komutan Çaldı Kaymakam Çanakkale Türküsünü Okudu

Hakim ile komutan çaldı kaymakam Çanakkale Türküsünü okudu Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Gününde hakim saz, komutan tef çaldı kaymakam ise Çanakkale Türküsünü okudu Tufanbeyli İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Nun Anacık'ın okuduğu şiir de herkesi duygulandırdıADANA...

18.03.2019 19:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakim ile komutan çaldı kaymakam Çanakkale Türküsünü okudu

Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Gününde hakim saz, komutan tef çaldı kaymakam ise Çanakkale Türküsünü okudu

Tufanbeyli İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Nun Anacık'ın okuduğu şiir de herkesi duygulandırdı

ADANA - Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Gününde hakim saz, komutan tef çaldı kaymakam ise Çanakkale Türküsünü okudu.

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 104. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Türkiye'nin dört bir tarafında anma etkinlikleri düzenlendi. Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde de anma programları Tufanbeyli Şehitliğindeki anıta çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunulmasıyla ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı.

Anıttaki törenin ardından program Tufanbeyli Kaymakamlığı Konferans Salonunda devam etti. Tufanbeyli İmam Hatip Anadolu Lisesinin hazırlamış olduğu Çanakkale Şehitlerini anma ve Çanakkale adlı tiyatro sahnelendi.

Daha sonra ise Tufanbeyli Adliyesinde görevli Hakim Ali Önder Firik saz, Tufanbeyli İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Nuh Anacık tef çalarken, Tufanbeyli Kaymakamı ise Çanakkale Türküsünü seslendirdi. Türkünün ardından Üsteğmen Nuh Anacık'ın seslendirdiği "Koca Seyit" isimli kahramanlık şiiri herkesi duygulandırdı.

Program şehit ailelerine plaket verilmesi ve yemek ikramının ardından sona erdi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Hakim ile Komutan Çaldı Kaymakam Çanakkale Türküsünü Okudu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement