Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika
Güncel

Halk Oylamasına Doğru

Halk Oylamasına Doğru

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat İl Başkanlığı tarafından "Anayasa Değişikliği ve Referandum Süreci Bilgilendirme Toplantısı" yapıldı.

01.04.2017 21:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat İl Başkanlığı tarafından "Anayasa Değişikliği ve Referandum Süreci Bilgilendirme Toplantısı" yapıldı.

Büyük Sinema'da düzenlenen toplantının açılışında konuşan MHP İl Başkanı Ethem Sedef, ülküdaşlık hukuklarını kimsenin bozmasına asla müsaade etmeyeceklerini belirtti.

MHP'nin Türk milletinin son kalesi olduğunu dile getiren Sedef, "Bu kaleyi Allah'ın izniyle ezdirmeyeceğiz, yok ettirmeyeceğiz, müsaade etmeyeceğiz. Genel Başkanımız bir yola çıktıysa, bizler de arkasından devamlı yürüyeceğiz. 16 Nisan'daki Anayasa değişikliği oylamasında 'evet' oyu kullanarak genel başkanımızın yolundan ilerleyeceğiz. Bundan da hiç kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz da, bu referandum sürecinde Anadolu'daki insanların kafasının karıştırıldığını söyledi.

MHP'nin her zaman ve her daim kendi inandığı görüşler doğrultusunda hareket eden bir siyasi parti olduğunu aktaran Yılmaz, "Biz hak bildiğimiz ve doğru bildiğimiz her kararı aldığımızda birileri bize, 'CHP'nin vagonuna takıldınız.' Bir başka doğru karar aldığımızda, 'AK Parti'nin baston değneği oldunuz.' dediler. Biz ülkücüyüz davamız hak davasıdır biz ne CHP'ye vagon oluruz ne AK Partiye baston oluruz." dedi.

15 Temmuz darbe girişiminin Türkiye'yi işgal hareketi olarak niteleyen Yılmaz, "15 Temmuz'un arkasında Fransa, Amerika, İngiltere vardır İsrail vardır. 15 Temmuz başarılı olsaydı Türkiye'de yerleştirdikleri maşaların marifetiyle Türkiye işgal edilmiş olacaktı." ifadelerini kullandı.

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu ve MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Yaşar Yıldırım'ın konuşmalarının ardından toplantı sona erdi.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement