Hatay'da Kaçakçılıkla Mücadele Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Hatay'da Kaçakçılıkla Mücadele Toplantısı

Hatay'da kaçakçılıkla mücadele toplantısı yapıldı.

28.01.2013 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'da kaçakçılıkla mücadele toplantısı yapıldı.

Lekesiz, Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleşen 3'ncü Kaçakçılık ile Mücadele Koordinasyon Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, konu ile ilgili olarak daha önce yapılan toplantılar ve çalışmalar ışığında, kaçakçılıkla mücadelede bir yol haritası oluşturduklarını belirtti.

Kaçakçılığın yol açtığı vergi kaybı, sosyal ve ahlaki dokuda tahribat ve diğer olumsuz durumların ortaya çıkmaması açısından çalışmalar yapıldığını ifade eden Lekesiz, "Bugün bu konuyu ilgili taraflarla birlikte değerlendireceğiz. Ayrıca 2'nci Kaçakçılık ile Mücadele Koordinasyon Toplantısı ve alınan kararlar doğrultusunda yapılan çalışmalar, kaçakçılık olayları 2011-2012 yılları istatistiki verileri, eylem planının onaylanması gibi konular da değerlendirilecek. Toplantının ilimiz açısından yararlı olmasını diliyorum" dedi.

Toplantıya 2. Hudut Alayı ve Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Hasan Polat, Vali Yardımcıları Orhan Mardinli ve Mehmet Eriş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Başoğlu, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, Sahil Güvenlik İskenderun Grup Komutanı Binbaşı Özden Dürüst ile diğer yetkililer katıldı.

Muhabir: Salim Taş

Yayıncı: Anıl Bağrık - HATAY

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hatay'da Kaçakçılıkla Mücadele Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement