Hayatın En Güzel "Sarı Kareleri" Ödüllerini Aldı - Son Dakika
Güncel

Hayatın En Güzel "Sarı Kareleri" Ödüllerini Aldı

"Sarı Karelerini" yansıtan fotoğrafların gönderildiği Sarı Kareler Fotoğraf Yarışması'nda bu yıl toplamda 7 bin 800 eser yarıştı.

14.07.2017 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yarışmada sergilenmeye değer bulunan eserlerden oluşan fotoğraf sergisi de Güneş Sigorta Sanat Galerisi Sergi Salonu'nda 17 Temmuz'a kadar sanatseverlerle buluşacak.

Vakıf Emeklilik tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen Sarı Kareler Fotoğraf Yarışması'nda dereceye girenler, Güneş Sigorta Sanat Galerisi Sergi Salonu'nda düzenlenen törenle ödüllerini aldı. Hayatın en güzel "Sarı Karelerini" yansıtan fotoğrafların gönderildiği Sarı Kareler Fotoğraf Yarışması'nda bu yıl toplamda 7 bin 800 eser yarıştı. Kayseri'den Nuri Çorbacıoğlu birinciliğe layık görülürken, Konya'dan Oğuz İpçi ikinci, Diyarbakır'dan Mehmet Sümer ise üçüncü oldu. Tokat'tan Süleyman Üzümcü, Ankara'dan Serkan Mutan ve Kırklareli'den Onur Tulu da mansiyon ödülü kazandı.

EN YÜKSEK BAŞVURU OLAN YARIŞMA OLDU

Sanata ve sanatçıya saygı çerçevesinde Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) desteğiyle düzenlenen Sarı Kareler Fotoğraf Yarışması, bu yıl en yüksek başvuru alan yarışma oldu. Yarışmada; birinciye 4 bin TL, ikinciye 2 bin 5 yüz TL ve üçüncüye bin 500 TL'lik para ödülü dağıtıldı. Yarışmada sergilenmeye değer bulunan eserlerden oluşan fotoğraf sergisi de Güneş Sigorta Sanat Galerisi Sergi Salonu'nda açıldı. Sergi, 10-17 Temmuz 2017 tarihleri arasında fotoğraf severlerle buluşacak.

Hayattan Sarı Kareler konusuyla devamlılığını sürdüren fotoğraf yarışmasında, 5 yılda toplam 200'ü aşkın fotoğraf tutkununun eseri, binlerce ziyaretçiyle buluştu.

Yarışmanın bu yılki seçici kurulunda; İz TV Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Aral, Milliyet Gazetesi eski Fotoğraf Editörü Garbis Özatay, Fotoğraf Sanatçısı Murat Gür ve Fotoğraf Dergisi Yayın Yönetmeni Ömer Serkan Bakır yer aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hayatın En Güzel 'Sarı Kareleri' Ödüllerini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement