Hayvan Haklarının Ateşli Savunucusu - Son Dakika
Güncel

Hayvan Haklarının Ateşli Savunucusu

Hayvan Haklarının Ateşli Savunucusu

Forum İstanbul Joanna Krupa ile muhteşem bir gece yaşadı.

06.10.2012 11:59

Hayvan Haklarının Ateşli Savunucusu: Joanna Krupa

Bu yıl üçüncü kez hayata geçirilen Forum Fashion Week, eğlence ve alışverişin merkezi Forum İstanbul'da dünyanın en seksi kadın modellerinden Joanna Krupa ile açılışını yaptı. PETA yararına soyunan ve hayvanları melek kanatları altında korumaya alan Krupa, Forum İstanbul Avrupalı Genç Tasarımcılar defilesinde yürekleri hoplattı.

Defilede tasarımlarıyla yer alan, London College of Fashion, Koefia Roma ve Esmod Munich gibi Avrupa'nın en büyük moda okullarından mezun Avrupalı Genç Tasarımcılar arasında, Valeska Macek, Isabella Kuru, Ivan Donev, Simone Bruno gibi başarıyla şimdiden isimlerinden söz ettiren tasarımcılar yer alırken Türkiye'yi ise genç tasarımcı Melahat Pehlivan temsil etti.

5-6-7 Ekim tarihlerinde Türkiye'deki tüm Forum Alışveriş Merkezlerinde düzenlenmekte olan Forum Fashion Week, Forum İstanbul'da dünyanın en güzel meleklerinden birinin eşliğinde başladı. Forum İstanbul'da gerçekleştirilen defileyi moda ve tasarım tutkunlarının yanı sıra çok sayıda Krupa hayranı izledi. Şovun açılış ve kapanışını yapan Joanna Krupa, Avrupalı tasarımcıların sertifikalarını da verdi.

Avrupalı genç tasarımcılar Forum İstanbul ziyaretçilerine parmak ısırttı

Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da Avrupa'nın en önemli moda okullarından tasarımcıları ağırlayan Forum İstanbul, genç tasarımcıların farklı bakış açılarını ve enerjisini yansıtan defileyle izleyenlere unutulmaz bir moda deneyimi yaşattı. London College of Fashion, Koefia Roma ve Esmod Munich gibi okullardan Valeska Macek, Isabella Kuru, Ivan Donev, Simone Bruno ile Türkiye'den Melahat Pehlivan gibi yetenekli tasarımcıların katıldığı defilede, tasarımlar kadar dikkat çeken bir diğer isim ise top model Joanna Krupa oldu.

"Kürk giymektense çıplak gezerim !"

Dünyanın en seksi modelleri arasında gösterilerek FHM, Maxim gibi dergilerin kapaklarını süsleyen Polonyalı model ve oyuncu Joanna Krupa, defileyi adeta bir şova dönüştürdü. Daha önce hayvan hakları savunucusu PETA örgütü yararına 'Hayvanların meleği olun. Asla satın almam, evlat edinirim." sloganıyla soyunan ve melek kanatları takan Krupa, kendisini izlemeye gelen Forum İstanbul ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşattı. Dünyaca ünlü TV dizileri Las Vegas ve CSI Miami'deki rolleriyle güzelliğinin yanı sıra başarısını da kanıtlayan Krupa, yaptığı mini şovlarla defile boyunca atmosferi canlı tutarken, hayvan haklarına dair mesajlar da verdi.

Geleceğin moda devleri

Türkiye'nin en önemli moda etkinliklerinden biri haline gelen Forum Fashion Week, Forum İstanbul ayağında birbirinden başarılı genç tasarımcıları ağırladı. 2008 yılından bu yana birçok uluslararası yarışma ve projede ödül alan Isabella Kuru; Uluslararası Haute Couture ve Kostüm Sanat Akademisi'nde Moda Tasarım Ürün Yöneticiliği bölümünde yüksek lisans yapan ve yine aynı kurumdan 'Moda Tasarımcılığı' profesyonel yeterlilik sertifikası alan Ivan DONEV; New York'ta tasarım stajyerliği yapan ve Osaka'da düzenlenen Uluslararası Esmod Moda Şovunda üçüncülüğü olan Valeska Macek; Sarlı Couture Ve Zara gibi ünlü atölyelerde moda stajı yapan ve moda haftalarında görev alan Simone Bruno tasarımlarıyla İstanbullular tarafından büyük beğeni topladı.

Forum Fashion Week kapsamında Forum İstanbul defilesinde yer alan Türk tasarımcı ise Melahat Pehlivan oldu. Akay Maison De Couture Textile bünyesinde tasarımcı olarak görev alan; Gap, Nike, Zara, Esprit, Banana Republic için kadın ve erkek giyim koleksiyon ve sunum üstlenen Pehlivan, Marmara Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Tekstil ve Moda Tasarım Bölümü mezunu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hayvan Haklarının Ateşli Savunucusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement