HDP'nin Kadın Vekilleri Batmanda Miting Çağrısı Yaptı - Son Dakika
Yerel

HDP'nin Kadın Vekilleri Batmanda Miting Çağrısı Yaptı

HDP\'nin Kadın Vekilleri Batmanda Miting Çağrısı Yaptı

Batman'da KJA öncülüğünde "Önderliğime, özgürlüğüme, toprağıma sahip çıkıyorum" sloganıyla 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde kadın mitingi düzenlenecek.

28.08.2016 15:17

Kadınlar mitinge hazırlanıyor

atman'da 1 Eylül'de "Önderliğime, özgürlüğüme, toprağıma sahip çıkıyorum" sloganıyla KJA öncülüğünde gerçekleştirilecek olan kadın mitingi için çalışmalar tüm yoğunluğuyla devam ediyor.

Miting için günler öncesinden başlayan çalışmalar yoğun bir tempoyla devam ederken, mitinge katılım için mahalle, köy, ilçe ilçe dolaşılarak kadınlarla buluşmalar gerçekleşiyor.

Pazaryeri Mahallesi'nde HDP Ağrı Milletvekili Dilan Dirayet Taşdemir, Cudi Mahallesi'nde Diyarbakır Milletvekili Çağlar Demirel ve görevden uzaklaştırılan Batman Belediyesi Eşbaşkanı Gülistan Akel kadınlarla bir araya geldi.

Mahallelerde hem süreç değerlendirildi hem de mitinge çağrı yapıldı.

"BATMAN ÖNCÜ BİR KENT"

Kadınlara mitinge ilişkin bilgi veren Taşdemir, "Batman hem yurtseverlik konusunda hem de kadının öncülük yapması konusunda çok ileri düzeyde. Kürt mücadelesinde Batman her zaman öncülük etmiştir. İşte bu yüzden Batman'da start vererek mitingimizi kadın öncülüğünde gerçekleştiriyoruz. Bu mitingde önderliğimizi, özgürlüğümüzü ve toprağımızı sahiplendiğimizi göstereceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel HDP'nin Kadın Vekilleri Batmanda Miting Çağrısı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement