Herkesin Konuştuğu O Şarkı: Unfaithful-Keezapla Mayonez - Son Dakika
Medya

Herkesin Konuştuğu O Şarkı: Unfaithful-Keezapla Mayonez

Şebnem Bozoklu'nun canlandırdığı, Türkiye'nin konuştuğu şarkıcı Yaren, İngilizce adıyla dikkatleri üzerine toplayan arabesk şarkısı: "Unfaithful" gündeme bomba gibi düştü.

23.05.2014 10:34  Güncelleme: 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiyenin konuştuğu şarkıcı Yaren karakterini canlandıran Şebnem Bozoklu, dikkatleri üzerinde toplayan arabesk şarkı ' Unfaithful ' gündeme bomba gibi düştü.

PİYASAYI FENA SALLADI

Kanal D'de yaz ekranında ekrana gelecek olan Ulan İstanbul dizisinin tanıtım klibi oldukça renk getireceğe benziyor. Söz ve bestesi Pop Star lakablı Yaren' e ait olan müzik tarihinin ilk İngilizce isimli arabesk albümü "UNFAITFUL" piyasayı fena salladı.Gündeme bomba gibi düşen şarkı sosyal medya ve internette de tıklanma rekoru kırıyor. Türkiye'nin izlediği bu klibi hemen siz de izleyin!

Herkesin Konuştuğu O Şarkı: Unfaithful-Keezapla Mayonez
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya Herkesin Konuştuğu O Şarkı: Unfaithful-Keezapla Mayonez - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Gerçek İzmirli: İşte TÜRKİYEMİZİ yüksek ülkülerimizi tarihten aldığımız kuvveti bir kaç twitle sarsmaya çalışan çok akıllı gençliğin sosyal medyada ve internette izlenme rekoru kırmasını sağladığı rezalet derecede KOMİK bir video.. şimdi buradan soruyorum TÜRKİYEMİZİ refaha ve düzlüğe çıkarmak için malum olaylarda interneti ve sosyal medyayı etkin şekilde kullandığı savunulan gerçekleri ulusal yayınlarda söyleyemediği için internette özgür basın ve ifade özgürlüğü adı altında yalan dolan iftira furyası başlatan istediği haberi günlerce haftalarca işleyen istemediğini sanki olmamış gibi davranarak yapay bir gündemle unutturmaya çalışan bu gençlik ve onları maşa gibi kullanan güruh kendi gibi düşünmeyen halkı internetten bi haber göstermiş bunların olmayan yandaş medyayı takip ettiğini söylemişti.Evet doğru HALK değil bu idiotlojik videoyu izleyenler kim acaba? Hadi siz bunu düşünürken bi GEZİn gelin..! 2 2 Yanıtla

Advertisement