Hükümlü ve Eski Hükümlülere Girişimcilik Fırsatı - Son Dakika
Yerel

Hükümlü ve Eski Hükümlülere Girişimcilik Fırsatı

Antalya'da sosyal hayata kazandırma projeleri kapsamında kendi işini kurmak isteyen hükümlü ve eski hükümlülere eğitim verildi.

16.11.2012 11:48

Antalya'da sosyal hayata kazandırma projeleri kapsamında kendi işini kurmak isteyen hükümlü ve eski hükümlülere eğitim verildi.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına bağlı Denetimli Serbestlik ve Yardım Merkezi Şube Müdürlüğü ile Akdeniz Üniversitesi Girişimcilik ve İş Geliştirme Merkezi'nce, hükümlü ve eski hükümlülere yönelik sosyal hayata kazandırma projeleri kapsamında kendi işini kurmak isteyen hükümlü ve eski hükümlülere yönelik eğitim düzenlendi.

KOSGEB Antalya Hizmet Merkezi Müdürü Kazım Akgün tarafından Antalya Adliyesi Toplantı Salonunda verilen eğitimin açılışında konuşan Cumhuriyet Başsavcı Vekili Adnan Tabar, katılımcılara yeni bir hayatın katılımcıları beklediğini, yarın için yeni bir hayat kurmak adına bir fırsat sunacaklarını söyledi.

Toplantıya Cezaevi Savcısı Ertan Ünsal, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik ve Yardım Merkezi Şube Müdürü Yavuz Kaya ve Akdeniz Üniversitesi Girişimcilik ve İş Geliştirme Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü Öğr. Gör. Kenan Yüce katıldı.

Program ile denetimli serbestlik hükümlülerinin yeniden kamuya kazandırılması ve girişimci olmalarında destek verilmesi amaçlanıyor.

Muhabir: Şamil Kahveci

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hükümlü ve Eski Hükümlülere Girişimcilik Fırsatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement