İbb, Murgul'a Çöp Kamyonu Hediye Etti - Son Dakika
Yerel

İbb, Murgul'a Çöp Kamyonu Hediye Etti

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, memleketi Artvin'in Murgul ilçesine bağlı Damar Belde Belediyesi'ne çöp kamyonu hediye etti.

06.01.2013 18:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, memleketi Artvin'in Murgul ilçesine bağlı Damar Belde Belediyesi'ne çöp kamyonu hediye etti.

İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın katkılarıyla Murgul ilçesine bağlı Damar Belde Belediyesine hediye edilen çöp kamyonunun teslimi sebebiyle beldede düzenlenen törene, AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, AK Parti Artvin İl Koordinatörü ve AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, AK Parti İl Başkanı Erkan Balta, ile Damar Belde Belediye Başkanı Yaşar İnal ile çok sayıda partili katıldı.

Saral, buradaki konuşmasında Artvinli olan Topbaş'ın elinin ve gönlünün her yere uzandığını ifade ederek, "Böylesine değerli bir insana sahip olduğumuz için çok şanslıyız" dedi. Saral, "Topbaş, Türkiye'nin bir özeti olan İstanbul'da hizmetlerini sürdürürken Anadolu'daki kardeşlerine bu hizmetlerin yansıması adına, bugünde örneğini gördüğümüz gibi bu çöp kamyonunu gönderdi. Bu aracın güzel hizmetlerde kullanılacağına canı gönülden inanıyorum" diye konuştu.

Oktay Saral daha sonra çöp kamyonunun anahtarı ile ruhsatını İnal'a verdi.

Muhabir: Yusuf Okur

Yayıncı: Tuncay Bekar - ARTVİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İbb, Murgul'a Çöp Kamyonu Hediye Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement