İhtiyaç Sahiplerine Yönelik Market Açıldı - Son Dakika
Yerel

İhtiyaç Sahiplerine Yönelik Market Açıldı

İhtiyaç Sahiplerine Yönelik Market Açıldı

Bulancak'ta ihtiyaç sahipleri için kurulan Sosyal Market Bulancak Gıda Bankacılığı ve Sosyal Market Derneğini, Vali Şahin ve Milletvekilleri açtı.

30.07.2013 16:47  Güncelleme: 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'un Bulancak ilçesinde ihtiyaç sahipleri için kurulan Sosyal Market Bulancak Gıda Bankacılığı ve Sosyal Market Derneği (BUSMAR)Vali Şahin ve Milletvekilleri tarafından açıldı.

İhtiyaç sahiplerine yönelik olarak açılan sosyal marketin açılışında konuşan Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, "Büyüklük cüssede, boyda, kiloda, makamda değildir. Büyüklük halka olan hizmettedir. İlkleri yapmak çok güzel, hayat hep ilklerde olsun, bu ilkler eğer halkın hizmetinde olursa ne mutlu o ilki yapanlara. Yüce Atatürk vatanını en çok seven vatanına en güzel hizmeti edendir demiştir. Bu hizmetinden dolayı Belediye Başkanımızı kutluyorum. İlçenize hayırlı olsun diyor, selam ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi ise "Bu proje Karadeniz bölgesinde belki de ilklerden biri olan güzel bir çalışma. Tüm hayırsever vatandaşlarımızı bu yeni hayır yapma şekline karşı duyarlılık göstermesini diliyor başkanımızın başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

"Bu markette hem yardım alınıyor hem de yardım yapılıyor" diyen Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın, "Dolayısıyla bu marketin oluşmasını sağlayan en önemli nedenlerden biri de hayırsever insanların fitrelerini, zekatlarını verebileceği bir yer olarak değerlen direbiliyoruz. Burası veren elle alan eli buluşturduğumuz bir nokta haline geldi.Yardımlar yetmediği takdirde belediye bütçesinden kendimiz takviye yapıyor, kendimiz canlandırıyoruz.İlçemize yapılan bu hizmetin vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyor, hepinize hoş geldiniz diyorum" şeklinde konuştu.

Sosyal Market açılışına Valisi Dursun Ali Şahin, Milletvekilleri Mehmet Geldi ve Adem Tatlı, Bulancak Kaymakamı Tayfur Elbasan, AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk, İl Genel Meclis Başkanı Osman Öden, AK Parti İlçe Başkanı Hamit Karaoğlanoğlu ve bir çok kurum ve kuruluş müdürleri ile vatandaşlar katıldı. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İhtiyaç Sahiplerine Yönelik Market Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement