İki gündür kayıp olarak aranan 15 yaşındaki Erva geri döndü, Fatma'yı arama çalışmaları devam ediyor - Son Dakika
3.Sayfa

İki gündür kayıp olarak aranan 15 yaşındaki Erva geri döndü, Fatma'yı arama çalışmaları devam ediyor

Antalya'daki evlerinden dün sabah saatlerinde 15 yaşındaki kız arkadaşıyla birlikte ayrılan ve iki gündür kendisinden haber alınamayan 15 yaşındaki Erva evine geri döndü.

02.05.2022 13:07  Güncelleme: 13:12

Alanya ilçesine bağlı Konaklı mahallesinde yaşayan 15 yaşındaki Fatma Barçalar ve Erva Erdoğmuş'tan dün sabah saatlerinden bu yana haber alınamadı. Yakınları kızların en son Manavgat içesinde görüldüğüne dair aldıkları duyumla ilçeye gelip karakola kayıp başvurusunda bulundu.

Kız arkadaşıyla birlikte iki gündür haber alınamayan 15 yaşındaki Erva geri döndü

BULUNMASI İÇİN YARDIM İSTİYORLAR

Ailelerin kayıp başvurusunun ardından Erva Erdemir evine dönerken Fatma Barçalar halen aranıyor. Barçalar'ın babası ve ağabeyi, kızlarının bulunması için herkesten yardım istiyor.

Kız arkadaşıyla birlikte iki gündür haber alınamayan 15 yaşındaki Erva geri döndü

KIZ KARDEŞİNE SESLENDİ: HERKES ARKANDA

Ağabey İsmail Barçalar, "Gereken her yere sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. Allah rızası için gören duyan varsa karakol polis, kimi görürseniz bildirip bize yardımcı olun" dedi. Ağabey bir de, "Allah rızası için sana bir şey yapmayacağız, herkes arkanda" sözleriyle kardeşine seslendi.

İki gündür kayıp olarak aranan 15 yaşındaki Erva geri döndü, Fatma\'yı arama çalışmaları devam ediyor
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İki gündür kayıp olarak aranan 15 yaşındaki Erva geri döndü, Fatma'yı arama çalışmaları devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement