Instagram çöktü mü? '5xx Server Error' Hatası Nedir? - Son Dakika
Teknoloji

Instagram çöktü mü? '5xx Server Error' Hatası Nedir?

Instagram çöktü mü? \'5xx Server Error\' Hatası Nedir?

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'ın çöktüğü haberleri internet ortamında hızla yayılıyor. Peki, Insatgram çöktü mü, 5xx Server Error nedir, hatanın çözümü nedir?

03.10.2018 10:53

Instagram'a giriş yapan onlarca kullanıcıya '5xx Server Error' hatası veren Instagram, global boyutta erişim sıkıntısı yaratırken '5xx Server Error' hatasının ne olduğu merak konusu oldu.

INSTAGRAM DÜNYA GENELİNDE ÇÖKTÜ

Instagram, Türkiye saati ile bugün 10:00 itibariyle dünya genelinde çöktü. Uygulamayı kullanmak isteyen kullanıcılar '5xx Server Error' hatası ile karşılaştı. Instagram'a erişim sorununun teknik bir aksaklıktan kaynaklandığı düşünülürken, Instagram'dan konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklama ise yapılmış değil.

5XX SERVER ERROR INSTAGRAM HATASI NEDİR?

5xx Server Error hatası kullanıcıdan kaynaklanmayan, sunucu taraflı bir hatadır. Instagram sunucularındaki bir hatadan dolayı hizmet çalışamaz duruma gelir. Bu durum genelde Instagram teknik uzmanları tarafından fark edildiğinde düzeltilir. Bazen siber saldırılar Instagram sunucularını çalışamaz duruma getirir.

5XX SERVER ERROR HATASI ÇÖZÜMÜ NEDİR?

Sorun kullanıcıdan kaynaklanmadığı için bu hata için yapılacak tek şey, yetkililerin sunucu hatasınu düzeltene kadar beklemektir. Kullanıcılar telefon veya bilgisayar ayarlarını kesinlikle değiştirmemelidir.

Son Dakika Teknoloji Instagram çöktü mü? '5xx Server Error' Hatası Nedir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement