Irak Sınırındaki Olay - Son Dakika
Yerel

Irak Sınırındaki Olay

Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, Irak sınırındaki olayda 35 kişinin hayatını kaybetmesinden duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

02.01.2012 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, Irak sınırındaki olayda 35 kişinin hayatını kaybetmesinden duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Başkan Atalay, yaptığı yazılı açıklamada, meydana gelen olayda hayatını kaybedenlerin ailelerinin acısını paylaştığını bildirdi. Olayda hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar, ailelerine de sabır ve baş sağlığı dileyen Başkan Atalay, açıklamasında şunlara yer verdi:

"Bu olay insani açıdan hiçbir şekilde kabul edilemeyecek bir vakıadır. Bu acı hepimizindir. Sebebi ne olursa olsun böyle bir hata kabul edilemez. Terörle mücadelenin sınırlarının çok iyi belirlenip, masum vatandaşların hiçbir şekilde zarar görmemesi esas olmalıdır. İlgili merciler bu olayın sorumluları hakkında her türlü soruşturmayı sonuçlandırıp kamuoyunu aydınlatarak teskin etmelidir. Birliğimizi ve kardeşliğimizi yüzyıllardır hiçbir şekilde bozamamış menfi hadiseler, bu gibi olaylarla da bozamayacaktır. Bu acıyı insani bir hassasiyetin gereği olarak kendi acımız gibi hissediyoruz. Bunun dışındaki her türlü istismarında samimiyetten uzak olduğunu düşünüyoruz."

- BİNGÖL

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Irak Sınırındaki Olay - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement